tag:blogger.com,1999:blog-5582692774655507720.post1453041741422043994..comments2023-09-25T12:24:03.009+02:00Comments on I Min Egen Verden: Ingen titel passer...Grithhttp://www.blogger.com/profile/15024886367085365890noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5582692774655507720.post-48476858583442651802010-05-30T21:22:49.621+02:002010-05-30T21:22:49.621+02:00Hej Marianne.
Mange tak skal du have - den er nem...Hej Marianne.<br /><br />Mange tak skal du have - den er nemlig super god.<br /><br />Og vi glæder os voldsomt til at flytte. Det hus bliver jo et sted der er rigtigt vores.<br /><br />Knus GrithGrithhttps://www.blogger.com/profile/15024886367085365890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5582692774655507720.post-22679171564378452932010-05-28T14:50:51.665+02:002010-05-28T14:50:51.665+02:00Hejjjjjjjj
Dejligt at høre fra dig !!! Og hvor bl...Hejjjjjjjj<br /><br />Dejligt at høre fra dig !!! Og hvor blir det da også bare vildt spændene, at flytte !!!<br /><br />Rigtig fin kage du har fået lavet !<br /><br />Og ja, din udgave af smør creme er rigtig god, bruger næsten kun den nu !<br /><br />Hyggehygge<br />Marianne Mighttps://www.blogger.com/profile/05998007367616449943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5582692774655507720.post-71318294499963253462010-05-28T10:02:42.780+02:002010-05-28T10:02:42.780+02:00Hej Irene.
Mange tak. Vi har travlt, men venner o...Hej Irene.<br /><br />Mange tak. Vi har travlt, men venner og familie er noget af det vigtigste i verden for mig. Tænker lidt, uden dem er vi intet.<br /><br />Jeg smører mine kager op med en smørcreme jeg selv har fundet på ved at tage lidt fra andre opskrifter. <br /><br />Den bliver lavet lidt på slum, men nogenlude sådan her: <br />200 g smør<br />250 g flormelis<br />200 g kakaopulver til mælk.<br />2 past. æggeblommer<br />2 spsk. nutella<br />2 tsk. sødmælk<br />evt. smag af alcohol.<br /><br />Blødgør smør, sigt flormelis og kakao.<br /><br />Pisk godt, og pisk de andre ingredienser i.<br /><br />Den er nem at arbejde med og bliver helt hård når den kommer på køl. Så den er god at forme med.Grithhttps://www.blogger.com/profile/15024886367085365890noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5582692774655507720.post-12273951749064695782010-05-28T07:15:37.787+02:002010-05-28T07:15:37.787+02:00Hej Grith, sikke travlt du har, men jeg må tage ha...Hej Grith, sikke travlt du har, men jeg må tage hatten af for dig, med alt det du når, 3 børn, kørekort, kager, hus køb, sygning + alt det løse som må være en hel del med sådan en stor familie, og oveni har du så også tid til venner og familie...RESPEKT..<br />Knus Irene<br />Ps. din kage ser rigtig fin ud, sjovt med det enkelte træ, som sikkert har en betydning?<br />Og hvad er det du smøre din kage op med?Irenehttps://www.blogger.com/profile/03143716852599437393noreply@blogger.com