lørdag den 19. marts 2011

Hyggelig lørdag.

For et par dage siden skrev jeg en mail til BKI kaffe og spurgte dem og jeg ikke kunne få de poser de havde med fejl i til mit projekt. Jeg skal jo alligevel skære posen lidt i stykke så det gør jo ikke så meget hvis der er lidt fejl i.

Hende jeg fik fat i sagde at de ikke lige havde nogen poser liggende med fejl men de havde da noget folie der er guld på den ene side og sølv på den anden og de skulle alligevel ikke bruges så det kunne jeg få.

Det kom med posten og nu er jeg lidt tættere på at blive færdig, selv om der stadig er et stykke vej. Der skal stadig drikkes en masse kaffe.

Folie.

Jeg fik egentlig temmelig meget folie, men jeg mangler nu den del af posen hvor der er kaffebønner på.

Se hvor meget.

I dag har vi haft besøg af Anders' forældre og det var som altid hyggeligt. De kom til frokost og da ungerne var stået op gik vi i haven og drak kaffe mens ungerne legede.

Det er så fantastisk at kunne bruge haven lidt igen - man skal stadig have have varmt tøj på, men bare det ikke at fryse fast til stolen når man sidder ned er jo helt vidunderligt.

Ungerne hyggede sig også og Petra fandt en sommerfugl. Anders mente den havde boet i vores kælder da han lukkede en ud om morgenen - for det er da for tidligt til dem. Den havde det heller ikke for rart derude - men var meget stille og sad bare på en blomst. Petra gik rundt og lagde lidt blade på den - da hun mente den så kunne få varmen.

Til aften bagte Petra og jeg en æbletærte - sådan en jeg altid bager når der kommer uventede gæster - man har stort set altid det i køkkenet som man skal bruge. Nu var vi godt klar over at der kom gæster, men det er en hurtig kage som Petra kunne være med til og så smager den godt.

Æbletærten - farmor var lige i gang med at skære den.

Tæt på.

Opskrift på Æbletærte.

Efter kaffen og kagen var væk, skulle Farmor og Bedstefar tilbage til det mørke jylland igen og vi sidder nu og slapper af og drikker lidt mere kaffe - som sagt - der går mange poser til det projekt.

10 kommentarer:

Hanne sagde ...

Uhm den ser lækker ud den kage, tak for opskriften !! og kaffeposer det kan jeg desværre ikke hjælpe med.. vi får kaffe i brune papirsposer.
Ha en dejlig dag

Maja sagde ...

hvor var det dog super sødt at du bare kunne få folien... det er der jo super mange anvendelsesmuligheder med ☺

Solveig sagde ...

du laver da en guldtaske til din mor....af små stykker... god ide!

Grith sagde ...

Hej Hanne.

Selv tak. Den smager også godt.

Øv, med kaffeposerne - håber jeg finder nogen der drikker BKI.

Og i lige måde,

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Maja.

Ja, det var rigtigt pænt af dem - tror jeg var heldig at få fat i den rigtige.

Og jeg har allerede mange ideer med det.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Mor.

Det er da det jeg gør, lige så snart jeg har lavet min egen taske.

Knus Grith

Madame sagde ...

Uhm, din æbletærte lyder rigtig lækker, Grith - den vil jeg lave til mine gæster i morgen! Ja, det er så dejligt, at vi kan begynde at bruge haven igen. Der var en dag i sidste uge, hvor jeg satte mig ud i en liggestol og nød solen :-)
Ha' en dejlig mandag, klem!

Grith sagde ...

Hej Madame.

Ja det er skønt ikke - jeg glæder mig til den tid hvor man tager alt fra morgenkaffen til aftenkaffen i haven.

Jeg længtes så meget efter det.

Og mange tak, tror den bliver meget stille og rolig.

Knus Grith

vibeke sagde ...

Mums hvor ser den god ud. Kan næsten dufte den..:-)

Grith sagde ...

Hej Vibeke.

Ja, den smagte også rigtigt godt.

Knus Grith