søndag den 10. april 2011

Roser er røde...

Og det er de i min have - ikke endnu altså, men jeg har lige siddet og kigget billeder igennem fra vi flyttede ind i huset og nogle af billederne er fra den dag vi flyttede.

Om aften kl 22 var vi færdige med at bære tingene ind og sad 4 mand høj i haven og nød en kold øl. Det var mørkt og der var ikke meget lys i den lille lampe der sidder over vores kælderdør.


Men fik den aften sådan en lyst til at tage et billede af de roser der stod. De billeder blev så smukke.
Røde roser Hvide roser

Der er ihvert tilfælde røde og hvide roser. Jeg ved ikke helt hvad der ellers er - vi havde for travlt den sommer til at kigge rigtig på hvad der var af rigtige blomster.


Vi nød haven rigtigt meget både om dagen med ungerne og om aften når de var i seng. Haven trængte til en meget kærlig hånd og som det ses på billedet nedenunder så var der også meget ukrudt i haven omkring roserne.
Roser og ukrudt.

Vi har nu (eller Anders har) ryddet ud i de fleste af bedene og der er plantet lidt nye ting i stedet for ukrudtet.


Dagen i dag har vi brugt i haven og ryddet ud i endnu flere ting - haven ender med at blive helt pæn. I eftermiddags kom en af pigerne fra Petra's børnehave sammen med hendes mor og søskende.


De legede allesammen så godt hele eftermiddagen så de spiste også med så ungerne kunne lege lidt mere.


Det har været en rigtig dejlig weekend, om end jeg er sindsyg træt. Dog tror jeg at jeg vil sætte mig og flette lidt mere på tasken på til min mor.

6 kommentarer:

Tina kristine sagde ...

De er da fine... Og ja det har været super have vejr ;0)

Maja sagde ...

total smidt tilbage til den første tid i vores hus... og den første tid i vores sidste hus- vores første eget hus... Der er noget helt specielt over den første måned hvor man indretter og vænner sig til tanken om sit nye liv i nye omgivelser... masser af planer og drømme ♥
Jeg er sikker på at I får lavet en super lækker have ☺

Solveig sagde ...

lækre rosenbilleder...jeg har noget fotopapir...de skulle da næsten op i stor størrelse og hænge på væggen. Og den sidste med at flette på tasken....den kunne jeg lide! :-)

Grith sagde ...

Hej Tina Kristine,

Ja det var så lækkert vejr - jeg glæder mig også til at se roserne igen i år.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Maja,

Vi har snart boet i huset et år og vi er slet ikke færdige med at komme på plads - der skal laves mange ting i det gamle hus.

Men det er skønt at lave alle planerne.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Mor,

Det var da en god idé - tror endda jeg har noget fotopapir i A2 som kan gå i plotteren.

Og tasken kommer langsomt i form.

Knus Grith