mandag den 11. juni 2012

Rakel og Aksels fødselsdag - hurra hurra hurra

I går blev Rakel og Aksel så 3 år - jeg fatter det stadig ikke. Overhovedet ikke. Men de er født i 2009 så almindelig hovedregning viser jo tydeligt at de er 3år.

Vi var bare herhjemme os alle 5 og holdt en hyggelig fødselsdag. Vi var tidligt oppe, de sover jo heller ikke længe når de fylder år. Petra og Anders dækkede bord med boller og gaver mens jeg holdt de små væk fra køkkenet.

Petra havde været med Anders oppe i byen om lørdagen og selv valg de gaver hun skulle give dem. Så hun var meget spændt da de skulle have hendes gaver.

Hun havde købt en traktor med anhænger til Aksel og prinsesse sko og smykker til Rakel.

Aksel blev meget glad og han sover med sin traktor om natten nu.

Aksel med sin gave og en meget stolt storesøster i baggrunden.

Rakel blev også meget glad og hele dagen gik hun rundt med sine nye ting. Hun har tit lånt Petras og dette er hendes første egne prinsesse pynte ting.

Rakel og hendes gave.

Da Petra blev 3 fik hun en elbil af Morfar og den leger alle ungerne med, Aksel er den der bruger den mest, men de slås også om hvem der skal køre hvornår, og Rakel vil kun sidde i den, hun kan ikke lide når den kører. Så vi blev enige om at vi ville give Rakel og Aksel sådan en lille elscooter hver. Så er der da mindre at slås om - håber jeg.

De pakkede gaverne op inde i stuen da de ikke så godt kunne være på morgenbordet.

De blev heldigvis begge meget begejstrede og papiret kunne ikke komme hurtigt nok af.

Aksel pakker op.

Rakel pakker op.

Aksel har længe været god til at køre i Petras bil, men Rakel har været lidt bange for den, så vi var noget spændte på hvad hun ville sige til den lille scooter.

Men efter en hurtig gennemgang fra farens side og så var hun køreklar. Det hjalp nok også en del at den var lyserød.

Rakel får lidt hjælp af Anders.

Aksel behøvede ingen vejledning, han var oppe og igang med det samme, han kørte den faktisk væk fra papiret.

Rakel blev glad for den og hun kørte lige så meget på sin som Aksel gjorde på hans. Desværre var vejret ikke det bedste, det var koldt og regnede så vi flyttede alle møblerne i stuerne og så kunne de køre rund i hele stueetagen.

Rakel på hendes lille scooter.

Aksel på sin, han ser sej ud også med nutella overskæg.

Lige et lille billede af de to scootere, der er lyd og lys i - hvilket var mindre sjovt som far og mor, når nu vejret var som det var.

Både forlygte og sirenelygte lyser - forlygten når man kører og sirenelygten når de tænder for sirenen.

Den lille "taske" bag på kan åbnes og Rakel var hurtig til at lægge sine nye prinsessesko og smykker derned når hun skulle køre rundt.

Motorcyklerne.

Vi købte dem hos www.legetojforborn.dk/ og normalt synes jeg ikke sådan at jeg skal gøre reklame, men det var ud over alle grænser en super service vi fik. Da jeg bestilte og købte dem, skrev jeg at hvis de ikke kunne nå at blive leveret inden søndag var det ligemeget, da de skulle bruges som fødselsdagsgave.

Så fik jeg en mail om at de ville ankomme onsdag eller torsdag. Torsdag fik jeg track & trace numre på dem og kunne se at de var på vej til levering.

Torsdag aften fik jeg endnu en mail, hvor der stod at de nu kunne se de var leveret og modtaget og de håbede de nåede det i tide til fødselsdagen. Sådan noget sætter jeg altså meget stor pris på.

Her til aften har jeg siddet og arbejdet herhjemme og er lige blevet færdig for i dag - jeg er ikke færdig endnu, men jeg er blevet for træt i mit hoved efter en arbejdsdag og madlavning og så lige 4 timers arbejde efter ungerne kom i seng.

Så nu står den på madpakker og så direkte i seng, jeg har en meget stram uge. Så det er tungen lige i munden til vi rammer mandag eftermiddag.

2 kommentarer:

Kager skal der til sagde ...

Hold da op, hvor er de bare blevet store.... Dejlige unger alle 3 !

Der må være godt med drøn på der hjemme !!!

Hyggehygge
Marianne

Grith sagde ...

Hej Marianne,

Ja, de er! Som sagt jeg kan ikke følge med.

Og ja, der er meget drøn på - heller ikke der kan jeg følge med.

Er altid lidt bagud med alt.

Knus Grith