tirsdag den 5. juni 2012

Simi fridag

Da jeg blev færdig som Bygningskonstruktør gav min far mig en tur med Oslobåden, men pga. tiden og jeg fik job og der skete så meget kom vi først af sted her først i maj.

Det var en dejlig tur og vi fik slappet rigtigt meget af. Vi skulle afsted om fredagen og da det heldigvis var en helligdag kunne vi tage det stille og roligt fra morgenen af.

Vi mødtes med min far og hans kone Susan inde ved min farmor som bor på Frederiksberg. Der kunne bilerne holde gratis hele weekenden.

Vi havde fået nogle rigtig lækre kahytter med udsigt. Så vi kom på plads og gjorde os klar til at mødes med min far og Susan. Vi mødtes på en bar og fik en lille drink inden vi gik ind for at spise. En lækker buffet med fisk og skaldyr.

Susan

Min far

Vi have også en flot udsigt der, vi sad helt forrest på båden og kunne se langt - dog kun vand og et par andre skibe.

Anders og udsigten - synes nu min mand ser meget godt ud.

Om aftenen var vi en tur på Kasino - vi vandt lidt og satte det hele til igen - så var det godt det kun var et par hunderede kroner.

Lørdag morgen ankom vi til Oslo, det var en flot indsejling og vi fik morgenmaden servert i kahytten - så vi kunne sidde og nyde det.

Vi gik rundt i Oslo og fik shoppet en lille smule, jeg fik et par nye støvler, af den slags som ikke er forret så de kan bruges hele året. Vi fik en lille frokost og smuttede så langsomt tilbage til båden.

Om aftenen spiste vi på et bøfhus, med nogle store lækre bøffer og så gik vi ind på diskoteket hvor vi fik en drink og så hyggede vi os resten af aftenen.

Søndag kom vi hjem til ungerne som var blevet passet af mormor og moster Line.

Vi havde lidt gaver med hjem - min søster var desværre smuttet inden vi kom hjem så hendes gave ligger her stadig og er i fare for at blive spist.

Petra går i storegruppen i hendes børnehave og skal starte i skole her i august - det er stort og hun glæder sig.

Storegruppen har opført teater og Petra skulle være troldeprinsesse så jeg syede en kjole til hende og satte hendes hår som en rigtig troldeprinsesse.

Det blev et kæmpe hår og hun så fantastisk ud.

Petra med hendes store hår.

Petra efter hun havde spillet teater.

Kjolen er lavet af mange stumper tyl og organsa og bomuld og så bare syet lidt groft på en eleastik. Og så syede vi lidt stumper på blusen også.

Det tog 1½ time om aftenen at få håret tilbage til normal, og ca. 1½ liter balsam. Det var ikke nemt og Petra og jeg blev enige om at det var sidste gang vi havde lavet det nummer med hendes hår - selv om hun så sej ud.

I dag holder jeg en simi-fridag med ungerne af vuggestue og børnehave holder lukket, men jeg har stadig noget arbejde jeg skal lave så det bliver lavet lidt ind i mellem, og så må jeg sætte mig med resten i aften.

Ingen kommentarer: