onsdag den 21. november 2012

Arbejd, arbejd.

Vi har jo som altid travlt i denne lille familie, Anders arbejder stadig meget. Og jeg mangler heller ikke ting at se til.

Jeg har fået muligheden for at sælge nogle af de kreative ting jeg laver, i en butik i Odense. Det er en Pop up shop, og den eksistere kun i mellem den 15. November og 22. December. Så er det hele væk igen.

Der er en hel stribe at kendte mærker i butikken og så omkring 40-50 forskellige designere der laver en masse spændende ting. De designere er mere eller mindre kendte.
Og her er jeg altså så heldig at være med.


Så her til aften har jeg arbejdet på nogle ting jeg skal have med derover når jeg svinger forbi. Jeg er nemlig begyndt på noget nyt spændende kreativt. 


Det ligner kage ting, men det er lidt noget andet selv om det nu også skal i ovnen.

Jeg er begyndt at arbejde med ler, stentøjsler og porcelænsler. Der er noget sjovt noget at arbejde med, men hyggeligt og afslappende.

Onsdage er der åbent værksted så der skal jeg ned og have mine ting brændt og jeg skal se hvordan tingene fra sidst er blevet.

Og så må I endelig allesammen huske at kigge forbi Pop Up Shoppen, Kongensgade 34, Odense mens der er åbent, der er noget spænende til alle. I kan også finde deres side op facebook, jeg har ikke lige fundet ud af at linke på iPad'en endnu, så linket må komme en anden dag.u

2 kommentarer:

Anders Rasmussen sagde ...

Jeg kigger forbi - hvis jeg må komme sent hjem ;-)

Grith sagde ...

Det gør du jo alligevel - du kan se butikken den 1. når vi kører forbi.