mandag den 12. april 2010

Arbejdsweekend

Da jeg gik fra arbejde i fredags havde jeg feber så jeg smuttede direket hjem under dynen og sov hele aftenen væk, lørdag da jeg stod op havde jeg det bedre og det var lidt heldigt for vi havde planlagt at skulle ned til min far og rydde op på loftet.

Alle de mange ting man gemmer fordi man bilder sig selv ind at man ikke kan leve uden men man vil heller ikke have det lige i nærheden fordi det fylder for meget.

Og sikke mange ting jeg som ung ikke har kunnet leve uden ;o)

Der var da heldigvis også nogle ting som var ok jeg havde gemt, alt mit Barbie legetøj og ligende ting, det har Petra nu fået og når vi engang kan flytte og hun får sit eget værelse med plads, så kan hun få det og lege med.

Men vi kom igennem hele loftet og det er nu tomt. En masse er smidt ud og en masse står nu bare og venter på vi flytter i hus og får plads, og så står der er hel masse som min søster skal komme og tage stilling til om hun vil have.

Søndag kom vi hjem og Petra og jeg lavede kødsovs til 4 dage for jeg skulle til teori i dag og ud og køre bil i morgen så jeg er ikke hjemme til at hjælpe Anders med ungerne og så bliver det for meget for ham at skulle lave med når der også er 3 unger om hans ben.

Nu vil jeg hoppe i seng for jeg er dødtræt, har ikke helt vendet mig til at være på arbejde hele dagen. Og jeg skal jo være frisk igen om det der føles som ganske få timer.

2 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Håber det går bedre nu !!!

Nu er det i hvertfald weekend...

Hyggehygge håber det bliver en dejlig en
Marianne

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Det gjorde det - bare en lille krise i mit hoved.

Det blev en halvt afslappende weekend.

Knus Grith