tirsdag den 20. april 2010

Puha...

Jeg er i de her dage fuldstændig kvæstet - hvem skulle tro at det ville være så hårdt at starte på arbejde efter barsel. De små grå kommer virkelig på højtryk!

Hele sidste uge gik med arbejde, unger, madlavning og sove! Dog med undtagelse af tirsdag hvor ejendommægleren ringede og fortalte os at alt nu var kommet på plads i skifteretten med det hus vi vil have - så nu kan vi købe det, der skal lige laves en ny tilstandsrapport og laves købsaftalen.

Så det går vi og venter "tålmodigt" på! Så ville vi kunne flytte ind 1. juni. Det ville blive en dejlig sommer! Jeg har allerede lyst til at begynde at pakke i aften - det kan næsten kun gå for langsomt med at komme ud af den lille lejlighed!

Fredag var jeg på besøg hos Piskeriset. Det var smadder hyggeligt og vi fik rigtig god gammeldaws mad! Kalv i dild og rødgrød med fløde. Jeg tror aldrig, jeg før har fået rødgrød - men det smagte så super godt. Piskeriset er helt fantastisk i et køkken.

Efter maden skulle jeg prøve at lære Piskeriset hvordan man laver sukkerroser. Jeg har aldrig før "undervist" i hvordan man gør, men det gik godt og det endte med en flot rose (meget flottere end min første roser) Jeg havde selvfølgelig glemt mit kamera derhjemme - men I kan da lige kigge her og se resultatet af aftenen.

Lørdag gik hele dagen med at lære førstehjælp, det er jo lovpligtigt når man skal tage kørekort i dag! Det var en rigtig god oplevelse og jeg lærte mange ting om førstehjælp som jeg ikke ville have kunne gætte mig til hvis jeg stod ved en ulykkessituation.

Synes næsten alle skulle være tvunget til at tage et førstehjælpskursus. Det handler jo om liv eller død. Det slog mig virkelig dernede hvor vigtigt det var da vi skulle "genoplive" en barnedukke og en babydukke. Tænk hvis min børn var kommet tilskade. Før nu ville jeg ikke have kunnet gøre det rigtige! Lidt uhyggeligt.

Denne uge er der lidt mere ro på. Heldigvis, det trænger hele familien til. Jeg skal spise frokost med en veninde på lørdag. Hende har jeg ikke set meget længe og savner meget at snakke med hende. Hun er en af de mennesker i mit liv der kan give mig mentalhygiejnisk første hjælp, bare ved vi sidder og snakker om alt eller intet. Så det glæder jeg mig til.

Og så kommer der lige en kage i næste uge som jeg skal begynde at forberede mig lidt til.

5 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Tak for sidst! Det var hyggeligt - og meget lærerigt :-)

Nu har jeg blomsten liggende på mit skrivebord, så jeg kan sidde og kigge på den, mens jeg blogger!

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Det er super sjovt at være igang igen. Men det er hårdt at gå fra at have helt fri i løbet af dagen til at være i fuldtidsjob.

Det er så dejligt at vi kan flytte i løbet af sommeren. Det er det hus i korsør hvor der ikke skulle laves så meget - tror jeg har vist dig det på facebook.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

Selv tak, det var smadder hyggeligt.

Jeg må sige jeg var lidt imponeret over dig, som sagt var min første rose ikke noget kønt syn. Og bestemt ikke noget jeg skulle have liggende på skrivebordet.

Knus Grith

Louisefise sagde ...

Det er jo lige netop sådan jeg har det ;-)
Glæder mig!
Kram

Grith sagde ...

Hej Louise.

Dejligt. Jeg glæder mig som sagt meget. Du er en virkelig dejlig veninde!

Knus Grith