søndag den 2. maj 2010

Der blev lige taget en uge...

Det er efterhånden længe siden jeg har haft overskud til at skrive lidt om vores hverdag - der er sket alt for mange ting. Det har slet ikke være muligt at finde ro til noget.

Hele denne uge har nærmest været taget ud af kalenderen. Og nu er der blevet ro og jeg kan endelig få opdateret lidt på hvad der er sket.

Sidste weekend skulle jeg ud om lørdagen med en god veninde of spise frokost - så Anders smuttede ned til min far om fredagen da vi alligevel skulle derned i weekenden. Det var en rigtig hyggelig dag med Louise og jeg havde glædet mig meget til at se hende. Hun er et fantastisk menneske som jeg holder meget af.

Vi spiste på Café Norden, det var noget lækkert mad og de sidste mange bider blev kun spist fordi jeg ikke ville gå glip af det - ikke på nogen måde pga. sult!

Søndag skulle vi i cirkus Baldoni med Petra mens min mor skulle passe de to små. Det startede også rigtigt godt og vi kom i god tid hvor Petra (og jeg) fik lokket is og popcorn ud af Anders.
Årets første is.

På græsset foran cirkus.

Der var sat nogle bænke op som var overdækket af noget telt, men det var alt for koldt når vi også skulle have is. Så vi måtte ud og sidde på græsset i solen. Petra fik også lokket noget kinesisk produceret plastik fis ud af Anders - noget det kunne lyse og dreje rundt 60 kr!!! De ved nok hvad de skal have for noget der har kostet 2,5 kr at producere.
Petra og hendes legetøj.

Når det lyser og drejer rundt.

I Pausen gik vi ud for at købe candyfloss og mens vi stod der kom min far og hentede Anders da Aksel ikke havde det så godt - Petra og jeg blev og så den sidste del af forestillingen. Mens vi ventede på det skulle starte nød jeg at se Petra smag candyfloss for første gang i hende liv.
Petra og hendes candyfloss.

Anders har et eller andet med fedtede fingre - det kan han ikke holde ud - han kan spise ALT med kniv og gaffel - selv pille rejer!!!! Og Petra har arvet det med ikke at kunne tåle fedtede fingre, så det var noget af en overkommelse for hende at spise den candyfloss. Og det var heller ikke ligefrem små stykker hun hev af.
Petra kæmper med de fedtede fingre.

Små stykker.

Da forestillingen var slut gik vi hjem til morfar hvor vi fik at vide at Anders var kørt til vagtlægen med Aksel da han havde fået det endnu værre.

Anders ringede lidt efter og sagde at han var på hospitalet og at han havde været nød til at ringe 112 på vejen da Aksel ikke træk vejret ordenligt. Så min far og jeg kørte til hospitalet og så kørte Anders med tilbage og pakkede de to andre unger sammen og kom til Næstved igen.

Aksel blev sendt ind til Hvidovre børneafdeling hvor han blev indlagt.

Mandag var en mærkelig dag! Aflevere kun Rakel i vuggestuen virkede helt forkert og Petra var meget bekymret for Aksel og forstod ikke rigtigt noget. Hun har den alder hvor døden er noget hun tænker meget over og hun snakkede en masse om hvad der ville ske hvis Aksel døde - puha det var hårdt at snakke med hende om for jeg kunne jo ikke lade være med at tænke på at det kunne ske.

Nu er han heldigvis hjemme igen og har det godt - tilgengæld fik Rakel om tirsdagen mellemørebetændelse og var ved lægen og 2 dage senere 3-dages-feber. Så fik Aksel feber og i morges kastede Petra op - sikke en uro!

Min mor har været en dejlig hjælp i de her dage til at passe syge børn. Ved ikke helt hvad vi skulle gøre uden - jeg havde det ene syge barn der krævede en masse opmærksomhed og min mor havde det andet barn der krævede en masse.

Fredag kom der en af Anders kollegaer og hentede en kage hun havde spurgt om jeg ville lave til en fødselsdag de skulle holde, pga. syge børn fik jeg slet ikke den tid til kage som jeg normalt ville få, men det blev en meget fin kage.
Mariehønekagen.

Forfra.

Fra siden.

Kagen er med sukkerbrødsbunde, jordbærmousse og hvid chokolade ganache.

Lørdag skulle jeg til fødselsdag hos min venindes børn sammen med de små og det gik godt selvom Rakel faktisk sov under hele "festen", i gave gav vi dem et "gavekort" til en kage, deres mor havde sagt at de ikke ønskede sig noget, men lidt skal man da have - så en hjemmelavet gave kan jo gøre det! Om aftenen smuttede Anders ud og spiste med en kammerat.

Anders er en fantastisk mand (ellers havde jeg jo ikke giftet mig med ham) men har er så flink til at passe unger og hus når jeg skal endnu en af mine mange hundrede hobby ting eller venindebesøg - så vi har forkælet ham lidt i dag og han fik lov at sove længe til morgen (eller formiddag)

Nu er jeg dødtræt for jeg har leget med unger, ordnet Petra's cykel, handlet ind, lavet mad, vasket alt tøjet, passet unger og ryddet op - så det har været en lang dag og nu håber jeg at den kommende uge giver lidt mere ro - synes jeg trænger til en pause!!!

6 kommentarer:

Signe sagde ...

Syge børn er rigtigt træls. Det gør ondt i hjertet, når de små er skidte. Krydser fingre for at I får en god uge.
Signe

Jule Mig sagde ...

Phyyy det lyder godt nok som en hård uge... Og så fik du alligevel lavet en rigtig sød kage... !!!

Godt gået !

Håber også at den uge der kommer nu, bringer en masse godt !!!

Hyggehygge
Marianne

Grith sagde ...

Hej Signe.

Det er så hårdt når ens børn er syge.

Jeg håber virkelig at det virker at du krydser fingre - det trænger vi godt nok alle til.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Det har virkelig været en hård periode.

Jeg hyggede mig dog med kagen. Og de blev glade for den.

Håber også denne uge bliver bedre.

Knus Grith

Piskeriset sagde ...

Pyh, sikke noget med al den sygdom - det lyder som en skidt omgang.

Kagen er rigtig sød - jeg er vild med 'antennerne' :-)

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

Ja det er noget af en omgang vi skal igennem.

Jeg glæder mig til det er overstået og der kommer lidt mere ro på!

Synes den så kæk ud med "antennerne"

Knus Grith