torsdag den 13. maj 2010

Teoriprøve

Igår var jeg afsted til teoriprøve. I pisse øsende regnvejr, hvilket jo ikke havde været det store problem hvis det ikke lige var fordi prøven blev afholdt et sted i Roskilde hvor det ikke lige er til at komme til uden bil!

Så først en bus hjemmefra, så tog fra Nørreport, så bus fra Roskilde st. og så gik jeg lige i 15 min. Jeg havde været så smart at jeg havde taget en paraply med, men den vej man skulle gå på havde ikke noget fortorv. Så jeg gik i 20 cm højt græs, det kunne min støvler ikke klare, så jeg havde helt våde og meget kolde tær.

Sikke noget skidt!

Så jeg frøs meget voldsomt til teoriprøven og havde meget svært ved at holde koncentrationen, men det gik, jeg bestod! Heldigvis, så er den del overstået.

Om aftenen havde vi besøg af Anders' søster og hende kæreste og hende efterhånden store mave. Vi havde en masse babytøj og ting som de kunne få (vi skal ikke have flere børn) Så hele deres bil var fyldt.

Desværre havde jeg ikke nået at få kigget tøjet igennem og lagt det sammen så det hele var i størrelser. Det har ikke kunnet hænge sammen med alle de syge unger vi har haft. Så nu håber jeg hun kan nå det inden den lille kommer.

10 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Tillykke med det! Så er du snart klar til at fise rundt på vejene ;-)

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

Ja, det bliver rart ikke at være så afhængig af Anders når jeg skal noget.

Og så gør det, det også noget nemmere at hente børn.

Knus Grith

Jule Mig sagde ...

Kæmpe tillykke, hvor er det fedt !!! Og så langt så godt !!!

Men det lyder da godt nok til at være et... underligt sted, den prøve blev afholdt.... !

Jeg har givet alt mit babytøj væk... og noget af det har jeg fortrudt... Ikke fordi jeg skal have flere... Men bare fordi....suk... hihihi

Hyggehygge
Marianne

Mrs Cakeaholic sagde ...

Tillykke med at du bestod, så kan du jo altid kigge forbi ;-)

Signe sagde ...

Tillykke, så er den sten da af vejen.
Da jeg holdt op med at være på barsel med den lille var der en lang periode, hvor jeg ikke rigtigt havde overskud til andet end arbejde og det "man" skulle - men lige pludseligt vender det (snotten forsvinder mv) og der er tid til det sjove igen - og jeg ved jo ikke om du har dte sådan, men hvis det var sådan så forsvinder det altså igen - det der minus overskud.
Knus

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Mange tak. Jeg gloede godt nok også lidt da jeg så rejseplanen.

Vi har heldigvis ikke givet alt baby-tøjet væk. Der er noget tilbage som ungerne har haft på, på vej hjem fra hospitalet.

Det er mest fordi jeg tror de ville synes det var sjovt at kigge på når de bliver lidt større.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Irene.

Ja der er ikke længe til at jeg kan køre rundt selv.

Så kan det jo være jeg tager dig på ordet og kører ned forbi til en kop kaffe.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Signe.

Tak. Ja det er et skridt i den rigtige retning.

Jeg synes overskudet har været fint, men problemet har lidt været at jeg ikke har kunne komme så mange steder alene med to små - det er nemmere med en.

De er jo i vuggestue nu og jeg er ude i den virkelige verden igen, så jeg glæder mig bare til trætheden er ved at være væk ovenpå de sidste ugers sygdom.

Knus Grith

KageMor sagde ...

Stort tillykke med en godt overstået teoriprøve!

Grith sagde ...

Hej KageMor.

Mange tak skal du have, det er dejligt at den del nu er overstået.

Knus Grith