tirsdag den 21. juni 2011

Prøver lige at indhente lidt...

Jeg er jo næsten så bagud med ting at fortælle at jeg slet ikke ved hvor jeg skal starte. Så starter bare et sted og så må tingene komme som de kommer.

Jeg er stadig helt oppe og flyve over at jeg har fået et arbejde. Jeg ringede til tegnestuen i dag for at høre om det skulle starte med en virksomhedspraktik eller som et rigtigt job. Jeg starter med en virksomhedspraktik, hvilket jeg et eller andet sted god forstår selv om jeg synes det havde været federe bare at kunne slippe for alle de der jobcenter ting.

Men hvis jeg skulle nå at starte den 27. juni, så skulle jobcenteret have papirerne i dag, så jeg var lige et smut derude og få papirerne skrevet under. Og så over på jobcenteret og aflevere dem.

Dagen i dag har været lidt hård, Anders' nye job tager rigtigt meget tid, og de fleste dage er han først hjemme kl. 20 eller senere. Forrige weekend fik Rakel et lille hul i hovedet som vi fik limet på skadestuen, denne weekend var jeg så ved lægevagten med hende da jeg ikke længere synes det så så pænt ud.

Lægen sagde at det var helt fint, men jeg er ikke sikker - i dag ser det endnu værre ud, og hun kunne bestemt ikke lide at få det vasket - så nu skal jeg have hende til lægen igen.

Og når man står med en lille pige der er SÅ ked af det, så er det hårdt at være alene. Jeg ville bestemt ikke bryde mig om at være alenemor.

Nå, men bortset fra turen til lægevagten i weekenden så var det en hyggelig weekend, som blev brugt på de indledende øvelser til et legehus til ungerne. Petra har længe ønsket sig et legehus og hun har fået penge i fødselsdagsgave til at vi kunne bygge et.

Så Anders var en tur i Silvan og købe træ og jeg tegnede en lille tegning.

Søndagen blev så brugt på at starte byggeriet.
Anders arbejder.

Petra
gik og holdt øje med det hele og blev ved med at spørg om ikke snart far var færdig...

Petra holder øje med de pinde der skulle bruges.


Legehuset får sin helt egen "have" i haven - der er et kæmpe bed i haven hvor de tidligere ejere havde planlagt et eller andet - kønt er det ikke.

Det bliver nu fyldt med legehus så bliver det ungernes hjørne.
Det bed hvor legehuset skal stå.

I morgen skal jeg have lavet lidt mere på mit badeværelse og så skal jeg have en grundig gennemgang af ungernes legetøj - for nej hvor er der bare alt for meget af det. Og mon ikke der kommer endnu mere af det på lørdag når vi holder fælles fødselsdag for alle ungerne.

4 kommentarer:

Irene sagde ...

Hvor ser der rart ud hos jer, jeg glæder mig til at se det færdige legehus på sin plads...
Ang. det med Rakel, lyt til dit hjerte og se at kom til en anden læge...
Knus Irene

Madame sagde ...

Hej Grith, det var dejligt at læse lidt om, hvad der er sket hos dig. Klem og ha' en rigtig god aften!

Grith sagde ...

Hej Irene,

Mange tak, det synes jeg også, også selv om der mangler at blive lavet en million ting.

Jeg håber vi får tid de næste par weekender til at komme langt med legehuset.

Og jeg har tid til Rakel på fredag, så må vi se hvad hendes egen læge siger.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Madame,

Tak, det er også helt rart at skrive om det hele igen.

Og en rigtig god aften til dig også.

Knus Grith