tirsdag den 14. juni 2011

Puha... Det roder lidt...

Faktisk roder det lidt alle vejne... Tingene er bedre men tiden er meget knap.

Det er ALT for længe siden jeg har være på og skrive et indlæg, og når der er disse pauser så SAVNER jeg så volsomt bloggen - det er mit sted at losse af, det er desværre også det første der bliver tilsidesat når jeg har for meget at se til.

I morgen ser aftenen rigtig god ud og jeg vil prøve at komme med et ordenligt indlæg og vise nogle af de ting vi har fået en seneste måned til at gå med.

Jeg søger stadig job på livet løs, men der er stadig ikke meget andet end afslag. Men når man er på dagpenge så kan man mens man er i aktivering kommer på sådanne 4 ugers virksomhedspraktikker.

Man kan komme i praktik som lige hvad man vil. Jeg havde set et job som teknisk tegner hvor man skulle have noget mekanisk forståelse. Det kunne jeg ikke så godt sige at jeg havde så jeg søgte om at komme i virksomhedspraktik nede ved mekanikeren længere nede af vejen og det fik jeg lov til.

Så der er jeg nu, og har været der i 2 uger. Det er faktisk rigtigt sjovt og også lidt noget svineri. Jeg har lært en masse allerede og har fået ordnet nogle af de ting der var galt med min nye brugte bil.

Så nu kører den efterhånden ganske godt af en 13 år gammel bil.

Nu skal jeg have kigget lidt på et badeværelse som vi er igang med at gøre pænt og så skal jeg i seng da vækkeuret ringer kl 5 i morgen tidligt.

4 kommentarer:

Madame sagde ...

Hej Grith, hvor er det dejligt at høre nyt fra dig - og tillykke med virksomhedspraktikken! Sikke en god idé at man har mulighed for det, når man er på dagpenge.
Klem!

Hanne sagde ...

Dejligt at ha dig tilbage. Smart at man kan komme i praktik og så ordne sin bil (smil)
KH hanne

Grith sagde ...

Hej Madame.

Mange tak. Ja det er en smadder god idé - så kører man ikke alt for sur i at sidde derhjemme.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Hanne.

Det er også godt at være tilbage.

Og min bil bliver så god, så det er MEGET smart.

Knus Grith