onsdag den 22. juni 2011

I skal da lige se min lille skat

Oppe på vores 1.sal, er der et lille repo under et vindue, det er ikke en plads der kan udnyttes til ret meget, men jeg fik ideen til at der lige kunne stå et lille chatol så sådan et fik jeg. Det hentede Anders sidste weekend.

Jeg skal have gjort en masse ved det, men det ser fint ud lige nu selv om jeg ikke er færdig med det, og så elsker jeg allerede min lille hyggekrog.

Planen er at jeg maler gulvet og væggene helt hvide, og så skal karme, paneller og alle møbler have mørk olie så de ser rigtig flotte ud op mod det hvide. Men det er projekt nr. 14245 i rækken af ting der skal laves.

Mit chatol forfra

Mit chatol oppefra


Nu sidder jeg her ved min lille plads og skriver og laver flet til mit BKI kaffepose projekt, jeg skal snart til at drikke endnu mere kaffe hvis jeg skal blive færdig med det projekt - der går mange kaffeposer til.

Jeg sidder også og laver lidt på et andet projekt - hvorfor jeg så tænker: hvorfor er det lige at jeg ikke er i stand til kun at have et projekt af gangen?? Jeg har altid 10 eller flere.

Nå, men en skønne dag lærer jeg det jo nok.

Min BKI kaffepose projekt.

I morgen er det anden sidste dag jeg skal på værkstedet - det har været så hyggeligt og jeg er en KÆMPE oplevelse rigere. De har været så søde og det er bestemt et værksted som vi kommer til at bruge frem over - nu har jeg jo selv set kvaliteten af det arbejde de laver.

Så i morgen skal jeg skifte Tandrem og vandpumpe på min egen bil, så den er helt klar til den daglige tur til Sorø.

2 kommentarer:

Reke sagde ...

Chatoller er skønne - og dit er ingen undtagelse! Det ser ud til at være et rigtig hyggeligt hjørne, du dér har fået dig.

Grith sagde ...

Hej Reke,

Ja, det er de nemlig og jeg er super glad for mit. Elsker det hjørne og glæder mig meget til der bliver lidt mere tid til hobby igen.

Knus Grith