onsdag den 6. juli 2011

Vi kører med 200 i timen...

Jeg stor nyder at være på arbejde! Det er så lækkert at være i gang og der er så mange fede opgaver. Jeg fik den første dag til opgave at lave nogle gode tegninger til et konkurrence projekt som skal bruges mandag.

Der er sket så mange ting i den sidste tid og jeg kan slet ikke følge med, der har været tre fødselsdage og en mini ferie og ingen tid til at lave så meget hobby.

Jeg er for træt - det er lidt hårdt at skulle finde ud af alle de nye ting der kommer. Men det bliver bedre dag for dag. Så satser stærkt på at vi vender tilbage til en normal tilstand inden for den nærmeste fremtid.

Weekenden står på hygge hos min moster med en stor del af familien, og søndag nok noget stille hygge med mand og unger.

Lige nu sidder jeg faktisk stadig og arbejder på at lave billeder til konkurrenceprojektet - og jeg ville gerne vise jer nogle renderinger af det jeg har lavet, meeeen må nok heller lige tjekke med tegnestuen før jeg lægger billeder ud af arbejdet.

Nu vil jeg vende tilbage til arbejdet og så i seng og så klar til en ny dag i morgen.

3 kommentarer:

Tina kristine sagde ...

Ihh hvor dejligt for dig :0) og ja det er dejligt at have noget at se til, men husk også at holde fri, vi vil jo så gerne følge alle dine krea projekter ;0)

Grith sagde ...

Hej Tina,

1000 tak, dejligt at du kan lide dem, jeg satser også stærkt på at jeg her i weekenden kan få en enkelt time ud til at lægge lidt billeder ind af det jeg har nået.

Knus Grith

KageMor sagde ...

Altid super når jobbet er godt :o)