søndag den 17. juli 2011

Jeg er lidt overvældet

Over alle de ting der er sket i det sidste lange stykke tid, jeg skulle finde billeder frem og vise og må sige at der kommer en masse i dag, men bestemt ikke dem alle.... Nøj hvor er der mange billeder og skal de alle ind i dag kommer jeg ikke i seng til tiden.

Vi har travlt og nyder det, livet går den rigtige vej og alle er sunde og raske. Jeg vil lige starte med en lille sær ting, alle jer der læser fast med ved at det har været meget hårdt ikke at have job. Både det ret økonomiske som ikke er sjovt men også den følelse man får når man er arbejdsløs. Man er ikke tilpas, og føler sig ind i mellem lidt kriminaliseret.

Nå, men nu har jeg endelig fået et job, og endda så heldig at det er et spændende job på en tegnestue hvor jeg synes der er rart at være - mange jeg kender har taget job de helst ikke vil have bare for at komme ud af dagpenge systemt.

Og jeg er lidt stolt, over noget fjollet, men sådan må man gerne være en gang i mellem. Mit navn er kommet på tegnestuens hjemmeside så det har jeg lige taget et billede af, så skulle I have brug for at få tegnet et hus kan I jo bare ringe!!
Hjemmesiden

Nu til noget helt andet - for over en måned siden have Rakel og Aksel fødselsdag og er blevet 2 - det er slet ikke til at forstå - det går alt alt for hurtigt. Hverken Anders eller jeg havde fri den dag så de blev fejret meget tidligt om morgen.

De startede med at få nogle fine gaver af Petra som hun selv havde været med til at vælge, derefter fik de gaver af os - trehjulede cykler.

Aksel åbner sin gave

Stadig i gang med den store gave.


Pakkerne var ret stor og sat op på morgenbordet, de stod begge op i deres stole for at åbne gaverne, og Rakel endte med at have hele hovedet inde i pakken da hun så hvad det var.

Rakel med sin gave.

De blev helt utroligt glade og fik dem med i vuggestue, der er en stor legeplads så de havde rigtigt mulighed for at øve sig. Aksel gik dog helt i stykker da Anders gik med hans cykel for at lægge den i bilen, han havde lidt svært ved at forstå at den skulle med.

De blev fejret godt i vuggestuen og have også noget lidt lækkert med - kage synes jeg ikke hører hjemme i en vuggestue med så små børn så jeg have bagt en kæmpe bolle og smurt dem med Creme cheese. Og så kun pyntet med meget lidt slik.

Kæmpe Hallo Kitty bolle.

Den blev der spist godt af og der var næsten ikke noget tilbage om eftermiddagen.

Petra blev fejret 18 dage senere, også hun ville have kitty boller, hun ville bare have dem små som hun fik sidste år og det fik hun, vi lavede også et frugt pindsvin med en masse forskelligt frugt sat på grill pinde og stukket ned i en melon.

Petra's Hallo Kitty boller.

Hun fik også en cykel i fødselsdagsgave - hun har i 3 måneder snakket om en rød cykel der hang i vinduet oppe ved cykelhandleren.

Hun blev SÅ glad da hun så den og hun øver sig meget i at cykle på den - hun har lært at køre uden støttehjul, men denne cykel er lidt højere end den gamle hun havde så hun har lidt svært ved at komme op på den og komme ned fra den, ser temmeligt drabeligt ud.

Hun har dog fundet en løsning til at komme op og igang - hun bruger sandkassen.

Petra på vej op.


Og sæt i gang.

Cykler fint rundt i haven.


Ungerne fik penge i fødselsdagsgaver og vi er godt igang med at bygge legehus, eller indtil videre er det nu mest Anders der har bygget på det. Det er et ret stort legehus, men det skal også kunne bruges af alle tre unger samtidig.

Anders sidder og slapper af ovenpå det hårde arbejde.

Nu står gulvet og alle siderne, vi mangler beklædningen, vinduer
, døren og taget. Det tager vi som vi når det i de weekender hvor vi er hjemme og ikke har de vilde planer - næste weekend bliver der dog ikke bygget på det for vi har kæresteweekend og det trænger vi til - Farmor har været så sød at ville tage en weekend ud af sin kalender så vi kan holde fri.

Det glæder vi os voldsomt til da vi ikke har været alene sammen i over et år. Ikke mere end et par timer af gangen. Det bliver skønt.

For et par dage siden lavede jeg en stak fyldte chokolader, da jeg trængte til at lave et eller andet sjov og lækkert - de blev rigtigt fine og jeg havde et par stykker med på arbejde.

Anders har spist resten så nu er de allerede væk...

Chokoladerne.

I dag har vi haft besøg af min mor og hendes kæreste - han gav en tur i cirkus Baldoni, da han kender dem der har cirkus - Petra havde en veninde med og de hyggede sig utroligt meget.

Det er et skønt cirkus til børn, det tager ikke for lang tid, og det de optræder med fanger virkelig ungerne, for voksne er det ikke helt så underholdende da det er rettet mod børn. Men de kan virkelig få børnene til at le. For børn er det bedre end de lidt større cirkuses der kommer til Danmark. Så det kan jeg varmt anbefale. Kig her for program og tider.

Der er en bamseløve med i cirkus - han er altid med og ungerne elsker ham - så man kan få taget billede i pausen sammen med løven - Petra vil rigtig gerne hvert år, lige indtil vi står der så bliver hun usikker. Det skinder virkelig igennem på dette års billede.

Petra og Løven

Og så har jeg gang i to projekter i disse dage, jeg forbereder mig til at jeg skal lave en bryllupskage - den er sjov og anderledes og jeg glæder mig meget til at skulle igang med den. Nu skal der lige laves lidt blomster først. Kagen skal bruges midt i August.

Og mit andet projekt involvere følgende:

Pengesedler.

Og jeg har endda skrevet og spurgt om lov hos Nationalbanken for jeg var faktisk i tvivl om det var helt lovligt det jeg havde fundet på og skulle jo helst ikke have problemer fordi jeg ikke kan lade være med at få skøre ideer.

Nu skal madpakkerne til i morgen laves og så skal jeg på hovedet i seng for jeg er dødtræt.

10 kommentarer:

Irene sagde ...

Dejlige livsbekræftende billeder og tekst, jeg nyder altid at kikke med hos dig og se dine dejlige unger og deres glæde over livet.
Tillykke med navnet, super flot gået.... Min søn er forøvrigt også igang med uddandelsen som bygningskonstruktør :-)
Knus Irene

Tanker skal der til sagde ...

Hvor de dog vokser sig store..

Tillykke med dem alle 3 og supe ride med en kæmpe hallo kitty bolle !!!

Kan godt forstå at det er vildt fedt at se sit navn der !!! Så sejt !!!

Glæder mig til at se bryllupskagen, du laver altid noget smukt !

Hyggehygge
Marianne

Madame sagde ...

Et stort tillykke med dine børn, Grit - og så er det rigtig dejligt at læse, at du er glad for dit nye job! Klem

Grith sagde ...

Hej Irene.

Mange tak, det var da en dejlig besked at få.

Ja, det er rigtigt lækkert med navnet - det er lidt specielt.

Det håber jeg han bliver glad for, jeg synes det er en dejlig uddannelse også selv om den er hård.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Ja, det er vildt!

Og tak, de nød dagene alle tre og bollerne også - synes ikke sukker og så små børn er den bedste kombi - heller ikke for de stakkels pædagoger der skal have 20 sukkerhøje unger!

Og meget Sejt!

Jeg glæder mig også til at vise den frem - og tak ;-) Turen skal lige forbi specialkøbmanden på lørdag!

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Madame.

Mange tak.

Og jeg stor nyder det!

Knus Grith

Piskeriset sagde ...

Du har søreme også haft travlt på det sidste - men med gode ting. Herlige fødselsdagsbilleder :-)

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

Ja, det bliver forhåbentlig bedre med tiden.

Alt skal bar lige begynde at falde på plads i deres naturlige niveau!

Og tak, det var også skønt at se dem pakke op!

Knus Grith

HelleJescika sagde ...

Tillykke med de søde unger. Er helt vild med billederne at den søde Petra der kommer op på cyklen.
sikken en god ide med Hello Kitty boller. Den vil jeg straks bringe videre til forældrene i min vuggestue, når de søger gode ideer.

Grith sagde ...

Hej HelleJescika,

Mange tak, ville da synes det var dejligt hvis andre kunne bruge ideen - jeg synes det er bedre end kage.

Og ja, Petra ser sød ud som hun prøver at komme op.

Ved ikke om du ser mit svar her, men jeg har prøvet at kommentere på din blog men det har jeg ikke fået lov til de sidste mange gange. Ved ikke lige hvad der kan være galt.

Knus Grith