onsdag den 24. august 2011

Flotte ruller.

Jeg har været hjemme hele dagen i dag - Aksel er blev ringet hjem i mandags - tirsdag tog Anders ham så jeg kunne blive længe på arbejde og blive færdige med nogle ting der skulle bruges onsdag. Vi mangler seriøst en bedsteforældre der ikke har noget andet at lave end at passe syg børn.

Ej spøg til side, alle bedsteforældrene er stadig på arbejdsmarkedet så der er ikke rigtigt nogen at ringe til når det brænder lidt på. Så jeg er gået igang med at finde en reservebedstemor.

Nu er han da heldigvis rask igen så jeg kan tage på arbejdet i morgen. Desværre har han fået smitte mig så jeg er lidt små forkølet, men ikke noget der er værre end jeg kan tage på arbejde.

Nå men lidt positivt er der da at fortælle - da jeg var i praktik nede ved mekanikeren kom jeg i snak med en som ejer en maling og tapet butik - og de har tit tapet rester fra udstillingen tilbage - så jeg har fået alt det han ikke skal bruge til noget . og der kommer løbende mere.

Det første jeg har fået er fire ruller med noget noget stor mønstret tapet i nogle flotte retro farver.

De fire ruller tapet

Det ene ruller er med hvidt, sort og rødt mønster med blomster.

Den første rulle.

Den anden rulle er også med blomster og blade i lyseblåt, hvidt, grønt og brunt. Der er også svaner på.

Den anden rulle.

Den tredie rulle er i et flot rødt, orange og sort mønster, igen med blomster i lyserød og blade i orange men også dyr - skovdyr som harer og ræve.

Den tredie rulle.

Den fjerde rulle er i sort med fuglemønster i hvidt, med blomster og blade i grønne og lyserøde farver.

Den fjerde rulle.

Alt tapetet er i den rigtig kraftige kvalitet og jeg glæder mig allerede til at skulle finde nogle gode projekter til det. Jeg har allerede nogle små ideer på trapperne, men jeg skal lige tænke lidt mere over det.

Jeg har jo snart et helt hobby rum at indrette. Om et par weekender kommer min svigerinde og hendes mand nemlig med vores julegave - en arbejdsweekend! Det er en fantastisk gave når man har et gammelt hus at sætte istand.

Det lyder måske underligt, men det rum der vil betyde mest at få færdigt er mit hobbyrum - ikke kun mig der synes det, men det ville være praktisk for hele familien, da vi så kan komme af med alle de flyttekasser der stå rundt omkring med alle mine ting i.

4 kommentarer:

KageMor sagde ...

Hvor er de bare alle flotte! Det sidste er helt vidunderligt, håber det er okay at være en kende misundelig ;o)

Madame sagde ...

Sikke nogle dejlige farver og mønstre, Grit - de går rent ind hos mig! Jeg håber, du finder en reservebedstemor - det kunne jeg godt have brugt, da sønnike var mindre.
Klem og rigtig god weekend!

Grith sagde ...

Hej KageMor.

De er nemlig skønne - du må gerne være misundelig - det kan jo være jeg vil af med noget af det engang, vis du kan bruge så lidt til noget.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Madame.

Ja, det er skønne.

Jeg håber også vi snart kan finde en - det ville virkelig gøre livet meget nemmere.

Knus Grith