mandag den 28. maj 2012

Det er alt for længe siden.

 Hvor er det længe siden jeg har været herinde - jeg har savnet at skrive, men tiden har bare ikke været til det - alt er gået alt for stærkt.

Ikke så længe efter det sidste blogindlæg jeg lavede blev Aksel indlagt på Næstved sygehus. Med en voldsom lungebetændelse og hans Astma gik amok. Han var desværre indlagt mere end en gang. Og det var hårdt at få familie, arbejde og syg dreng til at hænge sammen.

Heldigvis har jeg mulighed for at sidde med en stor del af mit arbejde hjemme og det hjælper på det. Aksel tog det pænt at være på hospitalet - heldigvis for det. Men han skulle have medicin i maske hver 2-3 time døgnet rundt, så jeg var noget død i det.

Aksel på hospitalet om natten det første dag.


 Heldigvis havde vi dvd'er med så han kunne underholdes lidt mens jeg fik sovet.

Der er selvfølgelig sket en masse i det næsten år der er gået siden jeg sidst var aktiv på bloggen, så jeg smider lidt af de ting der er sket i aften, så håber jeg på jeg kan få skrevet en gang om ugen igen.

I den tid der er gået har det jo været forskellige højtider og vi har oplevet en masse, både godt og skidt.

Det har været Halloween og Petra skulle til fest i børnehaven, så i en krea-weekend stod den på kostume og hun skulle være Jack o' Lantern - Græskar.

Nu ved jeg godt jeg er moren, men jeg synes altså at hun er lidt sej den pige.

 Petra som Græskar.

I håret fik hun lidt blade og de der snoeede ting der er på et græskar - som jeg ikke har den fjerneste idé om hvad hedder.

 Petra's hår-pynt.

Der har også været mere end en krea-weekend og der blev lavet mange sjove ting, her kommer lidt af det.

 Tasker

Armbånd

 Flere armbånd

Der fik også lige sneget sig en 30 års fødselsdag ind, hvor jeg i gave fik et kursus hos Sif - som alle jer Kage-tøser sikkert kender - ellers må I spørge, jeg kan ikke få linket til at virke.

Jeg gav mig selv kursus 2 så det blev en hel weekend hos Sif - smadder hyggeligt og sjovt.

Kagekursus 1

og mere kage

og lidt mere

og kursus 2

og lidt mere fra kursus 2

og mere.

Derud over er der jo alt det andet kreative, jeg har bla fået sat nogle gamle grimme kommoder lidt i stand. Det er blevet hængt op inde i mit rum som jeg også er kommet meget videre med, men det må jeg lige vise en anden dag.

Kommoderne før

Den ene kommode efter

Den anden kommode efter.

Jeg fik for godt et år siden noget tapet og det er det som jeg har limet på forsiden af skufferne. Synes de er blevet rigtigt finde og de passer godt ind i mit rum.

Til fastelavn ville alle ungerne være smølfer, så det gik jeg igang med at lave til dem, heldigvis en af de nemmere kostumer. De stille jo ikke små krav de kære unger.

Alle mine små smølfer.

Aksel med hans lille hale.

De så så søde ud sammen, og de små vagte også begejstring i deres vuggestue.

Rakel var uheldig at tage et grimt fald i vuggestuen og flækkede sin læbe flere steder, så hun var en tur på hospitalet og blive syet, hun skulle i fuld narcose for at blive syet, så det var en lidt hårdt omgang.

Hun tog det meget pænt. Hun sagde ikke ret meget inden hun blev syet, da det nok har gjort alt for ondt at åbne munden.

Tilgengæld var der lyd i hende da hun kom ned på opvågningen og vi blev faktisk bedt om at gå, så de andre der lå der, kunne få noget ro. Hun skreg så hun kunne høres langt væk.

Den lille Rakel lige efter hun er blevet syet.

Og vågen igen og med den bamse hun fik af hospitalet.

I lørdags afleverede jeg en bryllupskage til en pige her i Korsør, men det er blevet sent, og jeg har en lang dag i morgen, så den kage må jeg smide på bloggen onsdag eller sådan.

Nu håber jeg virkelig på at der er kommet så meget styr på det hele herhjemme at det vil være muligt, løbende at skrive på bloggen og få læst lidt hos alle jer andre igen.

Jeg er nu også lidt spændt på hvor mange der stadig ser på min blog og ser at jeg er igang igen - nu må vi se.


1 kommentar:

Maria - OpskrifterPåKager sagde ...

nåhh hvor ser de dog søde ud :)
Forresten har du opskriften på den lagkage:)kunne godt tænke mig at springe ud i sådan en udfordring. Ser dælme godt ud!

vh
Maria