mandag den 4. januar 2010

Så forvirret...

Dagen har været bedre - en form for bedre. Jeg har brugt mange timer på at tænke en masse ting og hvad nu hvis igennem. Jeg føler ikke jeg er blevet klogere, men har det bedre. Og alligevel så forvirret.

Idag startede Aksel og Rakel i vuggestue, så vi var alle tidligt oppe og Anders var med i vuggestuen her den første dag - vi var der kun i en times tid. Ungerne skulle jo bare lige se stedet.

Så tog vi hjem og slappede af - eller de to små gjorde, jeg prøvede. Til aften var vi så ude og købe de ting de nu skal bruge til vuggestuen. Det koster nu en del når der skal dobbelt op af alt man behøver - sutsko, flyverdragter, vanter, huer, halsedisser, støvler.

Men nu er de klar - i vuggestuen sover børnene udenfor så der skal jo være noget overtøj der kan ligge dernede.

Nu er alle mine mange børn i deres seng og jeg skal slappe af - i krop og hoved - det trænger jeg virkelig til. Jeg skal være klar til en masse i den sidste del af ugen. Sukkernørdedag lørdag og jeg skal have en kage klar til søndag.

Ham jeg har undervist igennem de sidste 2½ år blev færdig som bygningskonstruktør i dag, så han skal have en kage til på søndag når han får lidt gæster for at fejre det.

8 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Håber at det der gør dig forvirret, snart vil falde på plads, så du kan få ro og om ikke andet så ro til at finde en plads til at "lægge" det hen, til du ved hvad du skal gøre med "det".

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Tak skal du have - jeg tror også jeg er nød til at finde en måde at få det lagt væk på - ellers går jeg hen og bliver idiot.

Så må jeg som du siger finde det frem når jeg ved hvad jeg skal gøre.

Knus Grith

Jule Mig sagde ...

Ville ønske at jeg kunne hjælpe dig

Grith sagde ...

Det ville jeg gerne at nogen kunne! Tak

Tina kristine sagde ...

Hej grith,

Håber at du er ved at finde den rigtige sti for er komme igennem det der gør dig forvirret og jeg vil ønske, at der er nogen til at hjælpe dig når du har brug for det.. :0) og ja det er bare dyrt at skulle have dobbelt af alt.. du kan jo prøve at kigge i min shop, jeg købe tilbud på rigtig meget lige nu.. www.snabelfantshop.dk det kunne jo være at der var noget .. :0)

Ha en god dag

Irene Lykke Fisker sagde ...

Sender bare lige et par gode tanker i din retning.

Knus Irene

Grith sagde ...

Hej Tina.

Mange tak skal du have - jeg har også nogen der kan hjælpe - det kommer nu nok bare til at tage noget tid. Men humøret er ved at vende.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Irene.

Tak! Det kan jeg altid bruge.

Knus Grith