fredag den 15. januar 2010

Sikke en fest.

Så kom jeg til mig selv igen.

Onsdag aften var jeg ude med en veninde som også har tvillinger på ca. 8 måneder. Vi havde afsat alle vores unger til vores mænd - og så skulle vi ud og spise og hygge.

Meningen var at vi skulle ud og spise og bowle, og så have et par øl i mens. Vi fik noget thai mad af en slags og var ude og bowle og nej hvor var det sjovt - vi fik snakket en masse og kun en lille smule om mænd og børn.

Da vi var færdige med at bowle kom vi til at snakke om hvad vi godt kunne lide når vi er i byen - og vi hygger os begge med at skabe os på karaoke barer. Så en pludselig indskydelse en onsdag aften kl 21:30, at det gør vi da lige i en times tid til en enkelt øl eller sådan.

Det endte med temmelig mange sange og temmelig mange timer - den var efter 3:00 da jeg kom i seng og med temmelig mange fadøl.

Så jeg var meget glad for at de små er kommet i institution - puha - så kunne jeg da sove. Jeg har aldrig haft tømmermænd og det havde jeg heller ikke denne gang men jeg er noget mere slidt end jeg blev da jeg var 20.

Men det var fantastisk at komme ud og hygge bare tøsehygge. Også selv om det ikke lige var planen at onsdag aften skulle ende torsdag morgen.

Har I nogensinde lavet det nummer? Bare sådan ud af det blå.

4 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Æv... nej det har jeg faktisk ikke...

Har sgu altid været så pokkers pligtopfyldene... og så drikker jeg jo ikke... Så bliver en del hurtigere træt end dem der køre på sprut dampene hihihihihi

Lyder som om du fik ladet dine batterier op, og det er jo vildt dejligt, selvom det blev på en måde som du ikke lige havde regnet med...

Rigtig god weekend, Hyggehygge

Tina kristine sagde ...

Jo for pokker da ha ha dem kender jeg godt... Og jeg kan godt afsløre at jeg flere gange er endt på bagsædet af min bil (foran mit gamle job, Admiral hotel i kbh) fordi jeg var blevet for fuld til at køre hjem til Næverland og jeg har det med at forsvinde når jeg når et vist punkt... istedet for at sove på en sofa hos en af dem man kender.. så smutter jeg ned i min bil... ha ha

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Du skulle slippe tøjlerne ind i mellem - det er så befriende.

Jeg blev rigtigt ladet op - om end jeg var lidt træt torsdag.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Tina.

Hihi - det lyder helt lige som noget jeg kunne finde på.

Jeg når også altid sådan en punkt hvor jeg bare stopper og smutter hjem.

En gang har jeg cyklet hjem en vinter i strømpesokker fordi jeg ikke orkede at tage mine støvler på. UPS.

Knus Grith