lørdag den 20. marts 2010

Jeg har gjort noget jeg ikke måtte!

Eller rettere sådan følte jeg det.

Jeg havde jo vundet dette spa-ophold på Hotel Kong Arthur. Et par dage efter jeg havde vundet fandt jeg ud af at hotellet er i Michelinguiden - så altså et noget pænere hotel end jeg først lige havde regnet med.

Der fulgte et værelse med, med overnatning og morgenmad, og en valgfri behandling i spa'en i op til en time.

Vi aflevede alle tre unger hos deres mormor og så gik turen ellers ind til hotellet hvor vi tjekkede ind og fik vores nøgle. De var ikke færdige med alle værelserne, så vi blev opgraderet i værelses størrelse.

Det var et kæmpe hotelværelse i forhold til de steder jeg ellers har været. Vi tog noget kaffe med op på værelset og i den første time gik vi meget stille rundt og viskede når vi snakkede sammen - vi havde det begge som om vi lavde noget vi ikke måtte. Det tog lidt tid før vi slappede af, men efter så NØD vi det.

Hotelværelset var større end vores stue. Og det var en rigtig seng, ikke en sovesofa som det vi sover på normalt. Badeværelset var større end vores køkken.
Anders kigger på hvad der er af margasiner.

Sengen.

"Entré"

Badeværelset.

Da klokken blev 14, gik vi ned i spa'en, hvor vi kom ind i et hyggeligt område med et spa-bad i midten og henholdsvis dampbad og savna på hver side. Der ud over var der en spand i loftet med koldt vand som man kunne hive ned over sig selv efter man havde været i savna - uha det er en voldsom chok-oplevelse.

To timer med at ligge i spa'en gik hurtigt og vi blev hentet ind i et duo-rum hvor vi skulle have lava-stens massage. Det var en fantastisk oplevelse, og Anders slappede så meget af at han faldt i søvn, og snorkede lidt.

Dog fik jeg også en vældig sjov oplevelse, man skulle jo ikke ligge i det våde badetøj så man fik udleveret nogle små mini-engangs-trusser i en slags papir. Det klæder bestemt ikke Anders med sådanne små trusser -nej hvor kom jeg til at grine.

Om aftenen gik vi ud og spiste på Mexicansk restaurente og så tilbage til hotellet hvor vi snakkede og rigtig slappede af. Og nej hvor sove jeg bare godt, jeg skulle ikke ligge og lytte efter små børn eller noget.

Morgenen startede med et bade i det store badekar og så ned og spise en super lækker morgenmad. Jeg var SÅ imponeret over udvalget af mad og den behandling man fik af tjenerne. Man skulle ikke selv hente "slavekaffe" men fik det serveret i en kande og så kunne man ellers hente lige det mad man ville. Og der var alt hvad der hører med til en god morgenmads buffé.

Vi tog begge fra hotellet med fornyet energi, og var så udhvilede, og vi tog hjem til min mor for at hente alle ungerne, det var gået godt, dog havde Petra kastet op om natten men var ellers ikke sådan syg.

De to små havde klaret første nat uden far og mor fantastisk. Nu sidder vi godt hjemme igen, en dejlig oplevelse rigere. Det er den bedste "gave" jeg har fået længe!

I morgen får Petra besøg af en veninde og vi skal allesammen i Zoo!

8 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Hvor lækkert!
Sån nogle dejlige oplevelser fortjener i helt sikkert også, for det må da være hårdt med 3 små børn i hverdagen..
Det lyder mega lækkert..

Anonym sagde ...

Uhhhh Lækkert . Det er faktisk ikke så længe siden min mand og jeg var på samme hotel. Meget meget lækkert hotel. Dejligt at være lidt væk hjemmefra... :-)

Jule Mig sagde ...

Det lyder rigtig dejligt !!! Man har sgu også brug for en omgang mand og kone for sig selv tid engeng i mellem !!!

Dejligt !!!

Hyggehygge, rigtig god søndag
Marianne

Piskeriset sagde ...

Hvor er det skønt at høre om - fremragende tur I har haft :-)

Grith sagde ...

Hej MissMuffin.

Det var så super lækkert og lige det vi trængte til.

Det er jo skønt at have børn, men det er også hårdt til tider.

Så det var et afbræk vi lige havde brug for.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Vibeke.

Det er nemlig et meget lækkert hotel, og deres morgenmad var bare fantastisk.

Og at komme lidt væk hjemmefra og fra hverdagen. Det var skønt.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Det er nemlig vigtigt at holde gang i forholdet og ikke glemme at man skal være kærester også. Og ikke kun far og mor.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

Det var nemlig en helt fantastisk tur og det er en vi kan leve længe på.

Knus Grith