onsdag den 16. juni 2010

Ganske underligt!

Da jeg startede min blog, lavede Anders noget analyse som google har, så jeg kunne se hvor mange der kiggede med og hvilke søgeord i google min blog kom frem på - det har jeg hygget mig med ind i mellem.

Den sjoveste søgning jeg så var: "min fødselsdag er kedelig" - hvorfor den kom til mig blog ved jeg ikke rigtig, jeg elsker fødselsdage og også min egen.

Men så kiggede jeg forbi i dag og kunne se at der stod 0 besøgende i de sidste 3 dage, det ved jeg ikke passer da der er folk der har kommenteret på bloggen, og hvis de gør det, må de jo nødvendigvis have kigget forbi.
Min analyse ting.

Jeg sad og kiggede lidt på det og så at det passede sammen med den dag jeg ændrede udseende på bloggen og gik over til de nye designs - mon det virkelig kan have noget at sige.

Nå, men bortset for det har den været en rigtig fin dag. Da Petra var blevet afleveret i børnehaven gik jeg hjem til min mor for vi havde en aftale om at skulle på genbrugsshopping. Man finder altid så mange sjove ting. Men vi fik da lige en kop kaffe eller to inden vi kom ud af døren.

I den første genbrugs fandt jeg dog en masse ting, ikke lige det jeg gerne ville, men det kommer nok en anden dag. Jeg fandt et LV tørklæde til 30 kr. Det er nu ikke lige min stil, men tænker det kan bruges til noget sjovt. Jeg fik også noget garn og tøj til mig og Aksel.

På vej ned til den anden genbrugs gik vi forbi en café og blev enige om at vi lige skulle have en kop kaffe. Ejeren kom ud og sagde de først åbnede kl 15, men da vi sagde at det nu bare var kaffe kunne han nu alligvel godt klare to kopper.
Min mor på café.

Kaffen.

Ejeren kom ud med kaffen og fortalte lidt om stedet, han var en rigtig hyggelig person, og meget venlig. Stedet har kørt med nogle forskellige koncepter for at finde ud af hvad folk i nærområdet gerne ville have for et spisested. Så nu ender det med en brugerresturante - men af den helt anden type end dem vi alle kender.

Det lød smadder spændende og jeg har allerede besluttet at når det er åbnet rigtig op så skal jeg hen og prøve det af - Politikken har givet det gode anmeldelser.

Cafeen hedder Café Maddie's
Cafeen.

Efter kaffen gik vi til genbrugs nr. 2. Det er en lidt anden type genbrug, det er nogle lidt federe ting men så også lidt dyrer.

Der fandt jeg en super kjole. Det er lige det jeg har ledt efter.
Kjolen.

Og jeg kan slet ikke vente til jeg skal klippe den i stykker... Jeg synes den er rædselsfuld som kjole og kender ingen der havde kunne finde på at hoppe i den sag. Anders vidste heller ikke helt hvad han skulle sige til mig da jeg sagde jeg havde fundet en fed kjole. Tror ikke han ville gøre mig ked af det, men han ville heller ikke risikere at vi skulle noget sammen hvis jeg havde den kjole på.

Jeg skal kun bruge plisseringen.
Den del jeg skal bruge.

Dem der har fuldt lidt med, ved at jeg er igang med at hækle til en kjole til Petra, og der skal være en stof underdel, og der passede denne kjole lige ind i planerne.

Blomsterne til Petra's kjole er jeg begyndt at sy sammen, og synes faktisk selv at det ser rigtigt sødt ud og nu begynder det også at tage lidt form.
Blomsterne.

Anders kan slet ikke forstille sig det, men det håber jeg lidt at I måske kan, ellers må I vente ligesom ham og se det færdige resultat.

Nu skal jeg snart til ro - jeg er dødtræt og elendig til at komme tidligt nok i seng... Øv!

10 kommentarer:

Mrs Cakeaholic sagde ...

Det kan jeg godt forestille mig kære Grith, den bliver skøn den lille kjole til Petra.
Det lyder hyggeligt med de mange genbrugsbutikker og cafe' besøg. Glæder mig til at se den færdige kjole.
Knus Irene

Marianne sagde ...

Her sidder jeg og tænker ... ej man kan da også bruge stoffet fra toppen til noget... Der er da fint broderri på... hihihihi

Er sikker på at den bliver hammerende flot, den kjole !!!

Og jeg synes bloggens nye udssende er fint og friskt.

Hyggehygge
Marianne

Signe sagde ...

Jeg kan nu sagtens forestille mig den fineste lillepigekjole af pliseringen og jeg glæder mig til at se den.
Jeg tror at jeg har mange hits på mazarintærte for de fleste som ligger på det indlæg fortsætter ud via linket til anarka, men jeg synes at altså også sådan noget markedsføringsstatistik er sjovt, så jeg ville gerne have en sladrehank som din søgemaskine.
Knus

Grith sagde ...

Hej Irene.

Dejligt at andre også kan se det for sig.

Og det var nemlig en super hyggelig dag, det er altså lidt specielt at gå og rode i alle de gamle ting - man kan gøre nogle gode fund.

Jeg skal nok lægge et billede ind når kjolen er færdig.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Man kan nemlig godt bruge stoffet fra overdelen til noget, og der bliver nu heller ikke smidt noget ud her, hvilket nok er grunden til mit hobbyrum fylder så meget som det gør efterhånden.

Og tak, synes også det er blevet pænt, men det tager noget tid at finde ud af de nye måder tingene skal laves på.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Signe.

Jeg skal få Anders til at skrive ned hvordan man gør, det koster nemlig ingenting.

Jeg tror også det bliver en god kjole - glæder mig selv til den er færdig.

Knus Grith

Kasper sagde ...

For at svare på dit spørgsmål angående Google Analytics -- så ja. Desværre.

Det ser ud til, at dit designskift har medført, at trackingkoden (den bid kode, der tilføjes til hjemmesiden for at GA virker) er forsvundet.

Men den kan altid sættes på igen.

Alt godt,

Kasper

Reke sagde ...

Ih, jeg elsker også genbrug. Og jeg kan sagtens se for mig, at den kjole kan blive rigtig fin :)

Glæder mig til at se det færdige resultat :)

Grith sagde ...

Hej Kasper.

Jeg læste godt iforgårs at man skulle sætte et eller andet ind i html teksten, men men men, det kan jeg ingen forstand på selv at gøre så det må blive når Anders har tid.

Ellers ødelægger jeg nok bare hele bloggen.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Reke.

Jeg bliver så glad når andre kan se det - Anders han stadig ikke forstille sig det.

Og jeg tror næsten noget gik i stykker i hans hoved da jeg prøvede at forklare ham det igen i går.

Knus Grith