onsdag den 23. september 2009

Jeg er så træt.

Det har været en lang hård dag og nej hvor er jeg træt nu. Så selv om klokken er mange skal jeg lige sidde lidt i mine egne tanker og overveje hele dagens oplevelser.

Efter Petra var blevet afleveret i børnehaven, tog Anders og jeg på i den kirke hvor ungerne skal døbes. Det er en rigtig hyggelig præst - heldigvis ikke så hellig at han letter hvis han havde vinger. Da dåben var gennemgået og alt var planlagt kørte vi hjem så Anders kunne blive klar til en jobsamtale.

Om eftermiddagen hentede vi Petra og kørte op til lægen hvor de to små skulle have deres 3 måneders vaccine. Sikke de græd - Petra prøvede det bedste hun kunne at trøst sine søskende. Hun er en dejlig storesøster og hun tager det meget alvorligt at hun er den store og de er de små, så dem skal hun passe på.

Hjemme igen ventede vi på mormor som ville kigge forbi og hjælpe mig med at sy foer i dåbskjolerne - det skal gøres i hånden - langsomt og kedeligt arbejde. Så da vi havde spist gik vi i gang. Så meget vi kunne. Begge de to små havde det ikke for godt med vaccinen og var meget kede af det. Det tog nogen tid før der var ro - Anders er så fantastisk at han tager sig af det.

Nu er jeg næsten færdig med kjolerne. De skal lægges op og så er de klar til at blive brugt på søndag. I morgen skal der stor handles ind og så er vi næsten også klar med alle tingende.

Der udover fik vi en dejlig nyhed - Vi skal være onkel og tante til sommer. Anders' søster og kæreste har prøvet i lang tid og med en masse hjælp at blive gravide og denne gang er det heldigvis lykkedes for dem. Hold da helt op hvor blev jeg glad. Så nu krydser vi alle fingre for at alt går smertefrit og som det skal.

Nu vil jeg lægge mig ned og sove inden uret ringer og siger jeg skal op og arbejde videre - hvorfor er det at jeg altid kaster mig over alle disse projekter - lige en lille tanke til mig selv - mon jeg nogenside finder et godt svar.

2 kommentarer:

Mrs Cakeaholic sagde ...

Hej Grith..Jeg har lige lagt et lille svar på min blog til din kommentar :-)
Jeg tager hatten af for dig, godt gået med tvillinger og en på 3 år, og så sidde og sy dåbskjole....ikke en men hele 2..
Det er godt gået, men husk nu at passe på dig selv...
Knus Irene

Grith sagde ...

Hej igen.

Det med at sy er heldigvis noget jeg finder meget nemt, ellers tror jeg heller ikke jeg havde givet mig i kast med det.

Jeg passer nu også på, ellers plejer Anders at sige til mig at jeg skal slappe af - kan godt komme til at sætte for mange projekter i gang.