lørdag den 20. februar 2010

10 kr. Tåbelige 10 kr.

For 1 år siden købte jeg 4 poser mini HAMA perler med 42 farver blandet sammen - det gjorde jeg fordi det var en 10'er billigere end at købe farverne i små poser.

Det er de mest tåbelige penge jeg nogenside har sparet - jeg troede ikke det ville være noget særligt at sortere perlerne i farver. Der blev jeg godt nok klogere. Det tager en evighed. Jeg er stadig ikke startet på det projekt som jeg købte perlerne til.
Perlerne

Så er jeg ved at sortere flere perler.

De lyserøde farver blandet sammen.

Jeg bliver idiot - og har næsten givet op - overvejer at købe nogle flere perler der er sorteret. Ville så gerne igang med mit lille projekt. Men mon det alligevel bliver i dette liv?

Idag har Anders været ude og få lavet bilen sammen med hans svoger. Så mens de var væk gik jeg og gjorde rent og ryddet lidt op inde i stuen - og hvad gør man når man er alene hjemme med 3 unger der ikke kan sidde stille?
Svaret!

Man smider dem alle op i den stor kurv - så var der ingen børn i vejen da jeg skulle feje. Og de synes alle tre at det var det sjoveste de havde prøvet. Sjovt og jeg kunne få lidt fred til at komme videre med oprydningen.

Da Anders kom hjem efter at have lavet bilen - blev han dårlig og måtte lægge sig med lidt feber - og så kom den meget slemme mandeforkølelse og viste sit grimme ansigt! Har I hilst på den før?

8 kommentarer:

Signe sagde ...

Det kan godt være det ikke er særligt pænt gjort, men jeg griner for jeg ville have gjort det samme - forsøgt at spare 10 kr og endt med at købe nogen nye - og jeg putter også ungerne op i en kasse for at få dem til at gå væk i et øjeblik,men som regel har vi så bare kassedims over det hele bagefter...
Men tak for et søndagssmil.
Knus

Tina Liel sagde ...

Hi hi ja det var nokk ikke det smarteste! Hvor er dine unge SKØNNE! Held og lykke med mandeforkølelsen. Findes der noget værre :-) KNUS♥

Jule Mig sagde ...

Åhhh ja... fløjt... har også været på den med perlerne !!! Og det er bare IKKE pengene værd at sparre hihihihihi Hvor er jeg glad for ikke at være alene om det !!!

Min Frue siger.. At hvis han kan ligge i sengen uden stok, så er der bedring i sigte !

Hyggehygge
Marianne

KageMor sagde ...

Sikken en dejlig fortælling og det altid er godt at få rørt smilebåndet :-)

Grith sagde ...

Hej Signe.

Jeg ville nu også grine hvis jeg havde læst om en anden der havde lavet noget lignende.

Hvor er det bare tåbeligt, og så for sølle 10 kr.

Det med kassen har jeg aldrig gjort før - men det er helt sikkert det bliver brugt igen. Dejligt lige at få dem væk fra gulvet under rengøringen.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Tina.

NEJ! der findes ikke noget værre end mandeforkølelse.

Og mange tak - jeg kan nu heller ikke lade være med at synes de er skønne.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Det er jo en tåbelig idé at få? Og alt det arbejde for en 10'er.

Han kan dog klare sengen uden stok - og er heldigvis oppe igen.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej KageMor.

Det er rart når der er andre der griner med, når man sidder og griner af sig selv.

Knus Grith