mandag den 8. februar 2010

Året der gik - eller var det kun en uge?

Det har været en temmelig voldsom uge - og den føles som om den har varet i minst tre uger. Sidste weekend tog jeg til Århus med alle min små smagsprøve kager. Det endte med 10 forskellige kager. Det er bestemt ikke nemt at lave små kager uden nogen form de kan stå i - fyldet er svært at få til i blive der hvor det skal, men det gik.
Mini bryllupskagerne.

Tæt på.

Der blev snakket og smagt og hygget. Maria og Loui fik valgt den slags kagebunde og fyld de ville have og vi fik snakket om hvordan de gerne ville have kagen til at se ud. De fik også valgt en rigtig sjov og anderledes topfigur.
Brudeparret efter der var smagt på alle kagerne.

Hjemme fra Århus søndag og så gik der ellers en travl uge igang. Min farfar har ligget på hospitalet så han haar jeg været ude hos nogle gange. Og han har fået en plejehjemsplads så vi skulle flytte ham mens har lå på hospitalet.

Sikke en masse der skulle ordnes. Mine bedsteforældre er jo fra den generation hvor det er manden der står for alt økonomisk og det er også hans navn der står på alle papirerne.

Alle bankpapirer har han ordnet så min farmor ved slet ikke hvordan det hele fungere. Hun vidste faktisk slet ikke i hvilken bank hendes pension gik ind på. Min farfars navn står på lejekontrakten og derfor er det også ham der får boligydelserne, men det får han jo ikke på plejehjemmet.

Så min farmor skal have en tillægslejekontrakt så hun kan få boligydelser når farfar er flyttet, forsikringspapirerne skulle ændres så min farmor står på, bankpapirerne skulle ordnes så min farmor kan finde ud af det.

Og så skulle vi også ordne den fysiske del af at få flyttet min farfar ud på plejehjemmet. Alle hans ting blev flyttet lørdag og så kom han søndag. Så søndag var vi ude på plejehjemmet og hilse på ham og se at han kunne falde godt til.

Han virkede glad og jeg tror det var den bedste løsning for alle at få ham på plejehjem. Så håber jeg bare på at han får en god sidste tid.

For det så ikke skulle være løgn så vågnede jeg i morges med feber - så nu ligger jeg i sengen og har endelige tid til at skrive lidt - synes dog ikke jeg har tid til at ligge syg da der er en masse jeg skal lave. Det er jo snart fastelavn og jeg mangler at lave kostume til Petra og Aksel. Og Petra's er nød til at blive fint da hun ikke har snakket om andet siden jul.

Jeg er blevet tagget til en blog leg af Signe, men jeg må vende tilbage til det i morgen da jeg ikke orker at skrive mere nu.

6 kommentarer:

Signe sagde ...

Kære Grith. Det er dejligt at høre at der er "liv" i dig. Det kagesmagning ser sjovt og hyggeligt ud. Det er lidt pudsigt med den ældre generation - der er så mange ting som er en selvfølge for dem og ikke for os og omvendt. Nogne gange giver det stof til eftertanke andre gang bare pudsigt.
God bedring. Knus

Jule Mig sagde ...

Hej

hvor dejligt at høre fra dig. Var spændt på hvordan din kage smagning gik, og det ser jo ud til at det gik rigtig godt.

Hvor er de bare søde de små kager !!!

Hvad er det nu, hun skal være til fastelavn ??

Rigtig god bedring

Hyggehygge
Marianne

Grith sagde ...

Hej Signe.

Der er lidt liv i mig - håber dog der bliver mere i løbet af dagen - har ikke rigtigt tid til det her.

Det er nemlig lidt sjovt med forskellen på vores og tidligere generationer.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Det gik nemlig rigtigt godt med kagesmagningen. Vi havde en rigtig god aften, nu skal det hele bare planlægges ned til mindste detalje så der ikke er noget der kan gå galt.

Petra har besluttet at hun skal være klokkeblomst med vinger og det hele, så der er nok for mig at gå igang med.

Knus Grith

Piskeriset sagde ...

De er altså rigtig kære, de små kager! Jeg synes, det er meget pænt af dig at lave en bryllupskage - og sikke en service du giver dem :-)

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

De endte faktisk med at se meget søde ud - men jeg vil bestemt ikke prøve at lave flere små kager uden en form - sikke noget l... at arbejde med.

Jeg synes jo jeg er nød til at gøre lidt ekstra for dem nu de vil give mig æren af at lave kagen. Det er jo en ret vigtig kage.

Knus Grith