torsdag den 18. februar 2010

Det er små stressende...

Vi er jo i disse dage ved at finde vores hus - vi er ret sikre på at vi har fundet huset. Vi er helt vilde med det hus - men det er et meget gammelt hus, derfor har det også en hel del skader og ejer har vist misligeholdt huset en smule.

Så vi har mange ting vi er ved at undersøge. Tilstandsrapporter og energimærkninger skal læses godt igennem og vi bliver ved at finde flere spørgsmål at stille sælger. Alt skal jo afklares inden vi sætter vores navn på papiret og låser vores penge i det hus.

Vi var lidt i chok over hvor meget der skal laves - det er nogle mærkelige ting ejer har været igang med - de er vist startet i bagvendt rækkefølge.

Nu har jeg lige sendt mægler en mail med yderligere 18 spørgsmål. Og der kommer jo nok flere løbende.

Men jeg glæder mig til det hele er på plads og vi kan få vores hus. Og en have til alle vores unger.

10 kommentarer:

Irene Lykke Fisker sagde ...

Hej Grith
Det lyder som noget af et projekt at gå i gang med, når man har små børn :) Respekt for den energi, I har, men når man gør sådan noget, er det forhåbentlig også fordi, man kan lide det og har evnerne.
Vi ville have været tvunget til at løbe skrigende bort, for vi kan slet ikke finde ud af sådan noget :D
Knus Irene

Grith sagde ...

Hej Irene.

Det er også et stort projekt - men lige sådan noget jeg elsker - Anders ville nok ikke kaste sig ud i det hvis det ikke var for mig.

Jeg glæder mig bare til at komme lidt i gang - nu skal vi bare finde huset og blive enige med sælger.

Knus Grith

Anonym sagde ...

Hejsa:) Det lyder som en udfordring. Jeg håber det løser sig for jer og I får svar på jeres spørgsmål. Så huset og haven, kan komme i hus:) knus

Grith sagde ...

Hej Solstrålen.

Mange tak skal du have - det håber vi også.

Det er rart når andre håber det går godt ;o)

Knus Grith

Mie Pultz sagde ...

Hej Grith;O)
Jeg kan også sagtens se at det gamle hus kan blive super fedt, men ingen tvivl om at det ER et stort projekt med 3 små børn, og håber i har nogle omkring jer der kan bakke jer op, når det hele bare bliver for meget;O)) Mange gange pøj pøj med det, jeg krydser ihvertfald alle mine fingre for det lykkes for jer;O)
Knus Mie

Grith sagde ...

Hej Mie.

Det er et stort projekt - men det er også noget vi ser meget frem til - lige nu er det mere dansen med sælger om at finde frem til den rigtige pris og alle de småting der skal ordnes.

Knus Grith

Tina kristine sagde ...

Hvor spændende... :0) bare giv den fuld gas med spørgsmål og tag nogle fagfolk med ud og kigge på det også.... Og hatten af for at i har overskudet til sådan et projekt ;0)
krydser fingere for at i få det som i ønsker

Grith sagde ...

Hej Tina.

Jeg synes næsten det er lidt skræmmende at skulle eje et hus.

Men vi kan virkelig godt lide det her hus - så vi skal være sikre på hvor meget der skal laves og hvilken stand huset er i.

Vi vil jo gerne have et gammelt hus, men det skal også være i sådan en stand at vi ikke skal lægge alle vores penge i renovering - så bliver det nok for hårdt.

Knus Grith

TinaLiel sagde ...

Spændende når man sådan skal finde hus men også et stor udfordring - som du skriver sætter man jo alle sine penge i det. Lyder nu til at I har styr på det og får chekket det ordentligt. Tusinde tak for de søde kommentarer på min blog og god weekend. KNUS♥

Grith sagde ...

Hej Tina.

Det var så lidt - jeg læser jo tit med men er ikke så god til at få smidt en kommentar.

Jeg synes også vi har meget godt styr på det - det er jo inden for den profession jeg har (næsten). Men det er svært at finde ud af alle de ting vi skal.

Sælger virker ikke så samarbejdsvillig.

Knus Grith