søndag den 28. februar 2010

CHP lifestyle messe.

Af min søde veninde fik jeg 3 billetter til CPH lifestyle messe. Det forgik i denne weekend fra fredag til søndag ude på Carlsberg i Tap 1. Hun havde fået billetterne af en af dem der havde en stand derude, men det viste sig at hun ikke kunne tage derud.

Så var hun så betænksom at spørge mig om det var noget jeg kunne bruge - og helt bestemt ja. Jeg fik de tre billetter og inviterede min mor og min moster med derud da det også lige er noget for dem.
Et lille billede gennem messen.

Der var næsten stande for alt ude på messen - Alt fra kildevand, mad, bager, tøj, sko og make-up og også privathospitaler.
Min mor.

Vi startede med at gå stille rundt - vi skulle jo nå at kigge på det hele. Vi fik kigge på det hele, men nogen ting vagte mere interesse end det andet. Et af de første steder vi rigtigt gjorde hold var ved en stand der solgte sko og støvler.

Det er et spændende mærke - Ciampi - Der får man specielt fremstillede sko og støvler lige efter det design som man selv vil i de farver som man vil. Og egentligt ret billigt når man tænker på at man får lov at vælge det hele selv i ægte skin og så er der kun det ene par støvler. Ca. 2800 kr - hvilket jeg ikke synes er dyrt med det i mente - så de støvler kom på ønskeseddlen. Der var nogle fede nogen i rød.

Det var også en stand med de sødeste små kunstværker - små fede damer i badedragter. De var bare så søde.
Fede små damer.

En af de andre ting der kom på ønskeseddlen var en fed, fed, fed kjole/jakke (den kunne bruges som begge dele) Jeg var bare så vild med den.
Jakken/kjolen.

Tættere på.

Det er en designer der har en butik i Roskilde, hvor de ting hun sælger er lidt efter samme koncept som det med støvlerne. At hvis man ser en vest i hende butik hvor man er helt vild med modellen men ikke farven, laver de den i den farve man vil have. Kjolen jeg så skulle dog ikke lige være i en anden farve hvis det stod til mig - den ville jeg bare gerne have kunnet tage med hjem.
Lidt flere billeder fra hande stand.

Hun var smadder sød at snakke med - min mor er jo også lige blevet uddannet skrædder så de to faldt godt i snak.

Jeg skal helt sikkert ligge vejen forbi når hendes nye web - shop kommer. Hvis nogen skulle være interessert så er det. http://www.laporterouge.dk/ Så mangler jeg bare at spare sammen til den kjole. Jeg synes det er lidt rart at se at der er nogle tøjbutikker der vil sælge andet en Only og Vero Moda tøj - for det kan man snart får alle steder.

Efter besøget hos hende kom vi hen til en stand med Oliven olier og lignede ingredienser. Jeg har aldrig i mit liv smagt så lækre Oliven olier. Bl.a. havde de en smagsprøve med chokoladekage der lå i et godt lag Oliven Olie tilsat manderin. Det var bare så lækkert og havde jeg kunne få mig selv til at spise alle de små stykker der lå - så havde jeg gjort det. Mums - men slet ikke noget jeg selv havde kunnet finde på.

Billedet af Oliviers&Co's stand.

Det var nogle søde mennesker der stod i standen der rigtigt gav sig tid til at snakke og fortælle. Jeg har aldrig brudt mig om Balsamico eddike. Men ham der ejer butikken fik lokket mig til at snag en helt naturlig en de sælger. Og det smagte så godt - slet ikke det er syrlige stads som får kinderne helt ind og ligge på tungen efter der er kommet i munden. Denne var en blanding af sød med en lille syrlig eftersmag.

Han snakkede bl.a. om at det skulle var særligt godt med jordbær. Det glæder jeg mig til at prøve til sommer - for jeg kunne ikke lade være med at købe noget i denne stand.

Ej heller kunne min mor og moster - det var simpelthen for lækkert.
Min mor køber ind.

Jeg fik købt en balsamico eddike og to oliven olier, en med Mynte og en med citron. Og så fik jeg meldt mig til noget smagsprøvning ude i hans butik. Det glæder jeg mig til - så skal vi have passet ungerne og så skal Anders med derud. Tror det kunne være hyggeligt.
Mine indkøb.

Det var en rigtig hyggelig dag sammen med min mor og moster om end at en stor del af de ting man kunne købe derude ligger lang over hvad jeg har råd til lige nu. Der var bl.a. en masse møbler - hvor en lampe den koster over 10.000 kr - lidt voldsomt når min dyreste lampe herhjemme koster 295 kr.

Dagen blev afsluttet på en café - hvor vi fik snakket om løst og fast.

2 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Min pengepung er nok glad for, at jeg ikke kendte til messen - for det ville nok have affødt et par indkøb ;-)

Det ser rigtig spændende ud, og jeg kan godt forstå, I hyggede jer!

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

Jeg tror også det var sundt for min pengepung at vi er ved at skulle have et hus - ellers var jeg også gået helt amok.

Knus Grith