lørdag den 12. februar 2011

Lamper uden lys...

Det har bare været en skøn uge.

Mandag havde vi besøg af Anders' ene søster, det var en super hyggelig aften, og vi fik snakket om en masse ting. Det er også meget længe siden vi har haft tid til besøg. Så vi har ikke set hende siden engang i sommers hvor vi var i cirkus.

Tirsdag og torsdag stod den på syning hos bedsteveninden. Hun har haft en symaskine i mange år uden at bruge den - hun ved ikke helt hvordan man syr, så jeg hjælper lidt.

Sybordet hos Bedsteveninden.

Indtil videre er det da blevet til to pudebetræk til nogle pyntepuder. Så det er superflot når man nu ikke kan sy. Vi skal også ses på torsdag. Det glæder jeg mig allerede til. Jeg er i gang med at sy en nederdel, i stof med brun tern med knald orange striber, så skal også lige have fat i noget knald orange garn så jeg kan strikke nogle benvarmere, da jeg har et billede af at det kunne se smadder smart ud.

Jeg har også fået lavet mine lamper færdige, det holdt hårdt, det første bor stod af efter jeg havde boret igennem den første kop. Så måtte lige en tur i byggemarkedet og købe et nyt bor til kop nr. 2.

Manden i byggemarkedet gloede godt nok underligt på mig da jeg sagde at jeg skulle bruge et bor der kunnne bore bunden ud af en kop... Nok ikke en forespørgelse han har fået tit.

Til min store, store skuffelse er der så intet strøm i de lampe udtag der er over køkkenbordet - øv øv øv. Eller også kan jeg bare ikke finde den kontakt de hører til. Så nu hænger der to lamper uden lys i. Glæder mig meget til at se dem med lys i.

Lampen

Lampen nedefra

Vi skulle alligevel have fat i elektrikkeren på mandag da der er noget han har kigget på én gang der ikke virker ordentligt. Så nu kan han også lige finde den strøm der er blevet væk...

I dag har vi også haft besøg af Anders' anden søster, hende kæreste og deres lille søn. Han er bare blevet så stor siden vi har set ham sidst. Men det har være en super hyggelig aften, de er så hyggelige at have besøg af - så glæder mig allerede til vi skal se dem igen.

2 kommentarer:

Signe sagde ...

Det er nu søde lamper og meget køkkenagtige.

Grith sagde ...

Hej Signe.

Tak, nu glæder jeg mig bare til at se dem med lys i.

Knus