søndag den 20. februar 2011

Verdens bedste farmor!

Jeg har altid haft et rigtigt godt forhold til min farmor. Hun er en hyggelig ældre dame, som jeg deler mange af mine hobbies med. Hun har altid lavet en masse kreative ting selv og som barn var det noget af det sjoveste når man kunne sidde i min farmor og farfars stue og lave perler eller andet sjovt.

Vi blev tit passet af min farmor når vi var syge som børn, og selv om man var syg så var det alligevel noget af det bedste man kunne komme til.

Min farfar døde i sommers, og jeg har gennem de sidste mange år, hjulpet både farfar og farmor med en masse ting. Og jeg hjalp min farmor ekstra meget i den sidste tid min farfar levede for der var en masse ting min farmor ikke var vant til at skulle klare.

Nu er der kommet lidt mere ro på hendes tilværelse og hun har det meget bedre for det var hårdt for hende at passe min farfar. Og nu har hun altså spurgt om ikke jeg gerne ville tage med hende ud og rejse, da hun har nogle steder hun gerne vil opleve mens hun stadig kan.

Så jeg skal en uge til...

Image: dan / FreeDigitalPhotos.net'>Billedet er lånt hos: www.freedigitalphotos.net

London, Baby...

Vi skal en uge til London. Bare hende og jeg. Det glæder jeg mig rigtigt meget til. Vi skal se en masse spændende ting og jeg har været i London en del gange før og elsker simpelthen den by. Og jeg glæder mig meget til at vis min farmor alle de spændende ting der er at se - om end vi ikke kan nå alt på en uge.

Så min farmor kom her til Korsør fredag aften og spiste med, og da ungerne var i seng satte vi os ned og fandt et hotel og fly. Så nu er hele rejsen bestilt.

Og ikke nok med at jeg er blevet forkælet med en rejse til London så blev jeg endda også forkælet en hel del da Farmor og jeg var en tur i Slagelse i dag.

Mine fine gaver.

Jeg havde spurgt Farmor om hun havde en zik zak-saks som jeg måtte låne, men det havde hun ikke, en ville gerne give mig en.

Og jeg fik også noget garn og et par strikkepinde. Jeg skal bruge garnet til et par benvarmere, og den farve garn var ikke lige til at opdrive.

Grunden til at jeg ville låne en zik zak-saks, var at jeg har fået endnu en idé til et projekt jeg skal igang med, og der skal man bruge en sådan saks. Jeg skal nemlig til at lave en meget meget meget grim gammel bakke, køn og sjov.

Den gamle grimme bakke.


Den gamle grimme bakke, set lidt fra siden.

Jeg har jo stofrester nok til at sy tøj til den russiske hær (dog i nogle lidt utraditionelle farver) Og der ville jeg finde nogle søde, sarte stofrester og klippe ud i firkanter med zik zak-saksen og de skal så limes på bakken og så skal den lakeres så den kan holde til lidt.

Men lige til at starte med skal jeg havde en gamle maling af bakken for guderne skal vide at den bakke er alt andet end køn.

Her til eftermiddag pakkede vi alle ungerne i bilen og smuttede hjem til min far, Anders tog toget så Farmor kunne køre med mig og ungerne. Så vi havde en rigtig hyggelig aften sammen med min far og hans kone. Og fik noget lækkert mad.

Alt i alt har det foreløbig været en super hygge weekend, og jeg håber den bliver ved i morgen også. Dog bliver jeg nok knapt så forkælet som jeg har været mens Farmor har været her.

6 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Håber I får en rigtig god tur - frisk gået af hende og godt tænkt, at det bare er med at komme af sted, mens man stadig kan! :-)

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

Jeg tror vi får en fantastisk tur, hun er sgu en sej gammel dame.

Vi snakker allerede om at vi også skal en tur til Prag, for der har hun heller ikke været.

Knus Grith

Solveig sagde ...

det skal nok blive godt.....

Grith sagde ...

Hej mor.

Det skal det nemlig!

Knus Grith

Signe sagde ...

Dejligt at have lyst til verden. Og dejligt at have vigtig og værdigfuld familie.
Knus

Grith sagde ...

Hej Signe.

Det er det, jeg holder meget af familie og venner. Det er de vigtigste mennesker at passe på.

Og synes min farmor er så sej!

Knus Grith