tirsdag den 1. februar 2011

Nyt år, nyt liv!

Så er jeg rigtigt tilbage på bloggen igen.
Det har været et langt hårdere halvt år end vi overhovedet havde kunne forstille os. Og det efterlod ingen tid til at være kreativ eller skrive noget på bloggen.

Begge dele har været meget savnet i den periode. Nu forsøger jeg at vende tilbage til et normalt liv igen og det er bloggen og alle de blogs jeg læser jo en del af. Jeg mangler at finde min plads i verden igen - eller sådan føles det!

Jeg startede i skole i september og de første 7 uger skrev jeg speciale om OPP (Offentlig-Privat-Partnerskaber) Det gik rigtigt godt og det var helt utrolig spændende, bl.a. var jeg en tur forbi Langeland hvor de lige har bygget en ny skole som et OPP projekt. Jeg fik også en meget flot karakter for min Bachelor opgave.

Efter Bachelor opgaven var afleveret gik jeg i gang med at projekter det afgangsprojekt som jeg har været oppe og forsvarer her en 17. januar. Det blev en voldsom hård periode, ungerne skiftedes til at være syge og da Anders jo har et job og derfor kun én barnets 1. sygedag var jeg nød til at blive hjemme.

Det gik hårdt ud over mit projekt og jeg nåede slet ikke alt det jeg ville. Hele december og januar boede jeg inde i min mors lejlighed for jeg så kunne slippe for at skulle have transport tiden fra Korsør til København. Og Anders gik ned i tid for at han kunne hente og bringe ungerne hver dag.

De sidste dage flyttede min mor ned i huset for at kunne hjælpe Anders så jeg havde en chance for at blive færdig med min uddannelse.

Det var en kæmpe indsats fra alle og det lykkedes trods alle ufordringerne at blive færdig med projektet om end jeg ikke fik den karakter jeg gerne ville have sluttet uddannelsen af med.

Men jeg ved hvad jeg kan og jeg har fået det ud af det at jeg og Anders ved hvad vi er i stand til når det virkelig gælder! Vi kan virkelig samarbejde om alt og det er det vigtigste - havde bestemt ikke klaret det uden ham!

Jeg projekterede en skole i mit afgangsprojekt og synes at jeg gerne lige ville vise hvordan den kom til at se ud.

Hele skolen.

En enkelt bygning.

I dag har jeg været ude ved Bedste veninden og se hvordan hun havde det, må sige jeg i det sidste halve år har forsømt alt og alle for at gøre mit projekt færdigt. Men dejligt at de vigtige mennesker stadig er på den anden side af sådan en omgang!

I næste uge skal jeg til at lave fastelavnstøj til Petra, hun skal bare lige finde på hvad hun skal være!

Jeg vender mig langsomt til at tage tingene med ro igen og til at sidde hjemme og slappe lidt af. Så kommer til at bruge lidt tid herinde igen!

6 kommentarer:

Irene sagde ...

Velkommen tilbage, dejligt at høre at du stadig er her :-)
Knus Irene

Tanker skal der til sagde ...

Dejligt med lyd fra dig !

Og den skole ser spændene ud !!!

Hyggehygge
Marianne

Signe sagde ...

Velkommen tilbage til verden på den anden side.
Superflot skole. Når jeg engang skal bygge noget, så vil jeg hyre dig til at få det til at hænge sammen.
Knus
Signe

Grith sagde ...

Hej Irene.

Mange tak, det er nu dejligt at være tilbage!

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Tak, det var også et spændende projekt.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Signe.

Mange tak, så vil jeg da se frem til at du skal bygge en dag!

Knus Grith