søndag den 27. december 2009

Sikke en voldsom trængsel og alarm... og verdens bedste julegave!

Der har været travlt i det lille hjem i de sidste par uger! Meget - jeg havde ellers så meget jeg gerne ville have skrevet - men computeren har været stået lidt af. Øv, men nu er den oppe og køre igen.

Jeg lavede julekurve til nogle af Anders' kollegaer, med klejner, brunkager, pebernødder, honninghjerter, hvid gløgg og hjemmelavede fyldte chokolader. Hans kollegaer blev rigtigt glade så det er jo bare dejligt - elsker at give gaver.
Julekurve.

Julekurv, jeg synes at chokoladen endte med at blive så fantastisk flot.

Juleaften blev holdt nede ved min far, vi var min far og mor, min farmor og farfar, min søster og svoger og os 5. Ungerne var søde og hyggelige og det var rart at der var så mange til at give en hånd med, så kunne Anders og jeg også slappe lidt af og hygge os.

Petra klarede julen så flot - hun havde i dagene op til juleaften været nede ved min far på hyggeferie. Og hver dag havde hun gået forbi alle julegaverne uden af bede om en eneste. Og juleaften kunne hun også godt vendte til at det blev tid - uden skrig og skrål vendtede hun pænt og hjalp med at dele gaverne ud.

Hun var endda ikke den første der fik gave. Hun fik dog en masse fine gaver som hun havde ønsket sig - og heldigvis fik hun ikke en masse legetøj som bare skal ligge og fylde. Hun havde ønsket sig en barbiemand og Snehvide på dvd. Og det fik hun sammen med en masse tøj.

Jeg fik en kæmpe overraskelse - jeg har i noget tid ønsket mig en køkkenmaskine. Og snakket meget om det. Anders har synes det var lidt dyrt. Men juleaften var der to kæmpe pakker til mig som stod pænt inde i stuen og ventede. Den ene var et råkostjern til en Kenwood maskine og den anden var en ismaskine til en Kenwood.

Anders sagde at det var hvad der kunne blive råd til men at jeg jo kunne købe en Kenwood for de penge jeg havde tjent ved at undervise. Jeg blev simpelthen så glad.

Så blev der delt lidt flere gaver ud og så pludselige visker Anders noget til Petra og hun går ud i køkkenet. Jeg kigger efter hende og siger hun da skal komme tilbage hvis hun vil være med til at dele flere gaver ud. Og så får jeg øje på den KÆMPE pakke hun står ved siden af. En KENWOOD maskine. Jeg fik den - far, mor, svigermor, svigerfar, farmor, farfar, søster, svoger og Anders var gået sammen om at give mig den. Hvor er det bare fantastisk.

Min store dejlige julegave - Kenwood Major Titanium. Jeg har været nød til at låne et billed, da den står derhjemme i kassen og venter på at vi kommer hjem fra Jylland.

Vi havde en super dejlig og hyggelig juleaften. Med en masse gode gaver og dejlig familie.

Den 25. december kørte vi først til Næstved for at besøge en af min og min søsters venner gennem mange år. Vi plejer at bytte julegaver den 25. med lidt hygge og konfekt. Christian har hvert år til fødselsdag og jul givet mig en julekugle med Mega Mussel. Og i år ringede han til mig og sagde at de ikke bliver produceret mere. Så jeg måtte ønske mig noget andet.

Men, men, men - han endte dog alligevel med at finde en enkelt der stod tilbage i en forretning.

Efter besøget hos Christian kørte vi til Struer for at besøge Anders' forældre. De holder hvert andet år julefrokost så det skulle vi da med til. Det er altid så lækker mad min svigermor Hanne laver. Og jeg glemmer hver gang at jeg ikke skal spise mig mæt i den første omgang mad der kommer på bordet.
Juletræet i Struer.

Anders søster, svorger, moster, to kusiner og dennes ene kæreste var også med. Så der blev byttet julegaver igen. Og ungerne fik en masse dejlige ting. Onkel Polle er blevet helt tosset med at købe prinsesse ting til Petra og hun elsker det. Så der var små prinsesse figurer og bøger med prinsesser.
Min 1. lille glade julegris - her den 27. december.

Min 2. lille glade julegris.

Min 3. lille glade julegris.

Nu skal der slappes lidt af - Anders søster og svoger er lige kørt hjem og nu hygger vi bare.

Jeg ved ikke helt hvornår vi smutter hjem til København - men når vi kommer hjem har jeg en masse ting der skal klares. Og så skal der gøres klar til nytår. Det bliver bare stille og roligt, vi bliver nok bare os selv.

Jeg skal ud og have byttet et par julegaver som Petra fik to af og så skal jeg på posthuset med min dårlige samvittighed. Jeg har tre små pakker der ligger og venter på at blive sendt. De skulle havde været afsted men med alt sneen orkede jeg ikke at gå den lange tur med barnevognen. Så det må lige klares her mellem jul og nytår.

Jeg har godt nok savnet at komme herind og skrive så nu skal der være lidt mere ro på og mere tid til de hygsomme ting.

8 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Hold fast en julegave, sikke heldig du er!
Jeg er grøn af misundelse:)

Jule Mig sagde ...

Det var da en skøøøn julegave !!!

Lyder godt nok til at se I har meget at se til her omkring Jul.

Tager hatten af for at I orker at se alle de mennesker og så med 3 børn !

Kom nu godt hjem, når tid er.

Hyggehygge
Marianne

Grith sagde ...

Hej MissMuffin.

Jeg føler mig også sindsyg heldig. Jeg blev så glad da jeg troede at det var ok at jeg købte den - og endnu mere da den så pludselig stod der.

Det er bare den bedste julegave.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Vi har haft usandsynligt meget at se til her inden jul. Det er voldsomt.

Men det har været så hyggeligt.

Og det er nemlig en skøn julegave - jeg blev så glad og overrasket.

Knus Grith

Mrs Cakeaholic sagde ...

Glædelig Jul til dig Grith, og sikke 3 skønne unger du har :-)
Knus Irene

Grith sagde ...

Hej Irene.

Mange tak skal du have - det er ellers svært at fange nogle pæne billeder af dem - de ser altid lidt sjove ud på billeder.

Og glædelig jul til dig og din familie også.

Knus Grith

Piskeriset sagde ...

Hvor er du utrolig sød ved Anders' kolleger :-)

Og hvor er det fedt, at du har fået en Kenwood! Stort tillykke! Jeg håber, du rigtig får mulighed for at bruge den det næste lange stykke tid :-)

Dejligt at høre om jeres jul!

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

Jeg er også super glad for min gave. Vi er lige kommet hjem fra Jylland og jeg har lige sat den op. Og går og tænker som en gal hvad jeg kan gå igang med at lave på den her kl 21:30.

Knus Grith