tirsdag den 8. december 2009

Stilhed for storm.

Jeg er syg! Øv hvor har jeg det træls. Jeg havde så mange ting jeg skulle. Jeg har pakker liggende som jeg skulle have været på posthuset med og jeg har en masse der skal bages og konfekt der skal laves. Og så ligger jeg bare her og ligger.

Øv øv øv - hvor er det altså ikke godt for julehumøret.

Nå men inden jeg blev syg var vi i lørdags til julefrokost hos min moster. Det er en fast tradition at hun holder noget familiejulehyggesjov. Sådan har det været siden jeg var et lille barn.

Der er altid rigtig god mad og en masse snakken og hyggen. Der er efterhånden ret mange mennesker der kommer med og med tiden er vi jo ikke blevet færre.
Efter maden tog mormor og Aksel lige en lille lur i lænestolen.
Mormor og Aksel.

Min far.

Min smukke søster.

Der bliver selvfølgelig også spillet pakkespil. Petra tog det uhyggeligt pænt at de andre tog hendes gaver. Reglen hos os er at man bare ikke må tage den sidste pakke fra et barn. Hun vandt dog en del gaver og synes at hendes mor, som ingen gaver fik godt måtte få den kaffe hun vandt.

Jeg havde jo bagt honninghjerter til mus til Petra men der skulle jo også lige laves lidt almindelige honninghjerter. Så fandt jeg også lige nogle glansbilleder fra gemmeren - det skulle jo se rigtigt ud.
Honninghjerter.

Honninghjerte med julemand.

Og et med en engle.

Opskrift på Honninghjerter.

Nu glæder jeg mig bare til at blive rask så jeg kan komme igang med alle de juleting jeg skal nå.

Dette er jo ikke den rigtige måde at bruge december på. Dog kom der en dejlig nyhed i formiddags. Ungerne har fået vuggestueplads og skal starte i januar. Så har vi tid til de skal starte stille og roligt med korte dage inden jeg skal starte i skole igen.

Håber at I alle derude er raske og har det MEGET bedre end mig!

2 kommentarer:

Signe sagde ...

God bedring. Og tillykke med pladserne.
Du skal nok nå alt juleriet - der er stadig flere uger til jul.

Grith sagde ...

Hej Signe.

Jo tak skal du have - ville dog ønske at jeg havde det bedre i dag - men det går faktisk den anden vej.

Jeg håber jeg når det hele alligevel.

Knus Grith