torsdag den 12. november 2009

En helt fantastisk dag.

Igår var en ganske forfærdelig dag. Ungerne var ikke sjove på nogen måde. De ville bare tude og være utilfredse. Ingenting jeg gjorde virkede. Da dagen var overstået var jeg så brugt og træt at jeg satte mig til at hyle... Det er hårdt at være herhjemme alene hele dagen og med to små er det ikke så nemt at komme ud og lave noget.

Og det er alligevel de færreste der har fri i dagtimerne til at komme her forbi og besøge mig. Det kommer nok til at kræve lidt tilvending at gå her alene.

Tilgengæld har i dag været fantastisk. Ungerne har hygget og leget og jeg har haft besøg af Louise fra min mødregruppe. Den er blevet ret lille - vi er os men med børn er det alligevel 6 mennesker...

Jeg havde endda tid til at lave en chokoladekage - dog en nem en. Og få ryddet lidt op og støvsuget inden hun kom. Jeg havde lidt jordbærmousse tilovers så der kom lige en lille klat ovenpå hvert stykke kage. Vi spiste lidt af det og nu står der et par stykker i køleskabet. Dem kan Anders have med på arbejdet i morgen til kaffen.
Kagerne.

Tæt på - moussen ser så flot ud.

Opskrift på nem chokoladekage.

Louise og jeg fik igen i dag snakket en masse ting igennem - det er lidt sjovt så ens vi er på mange områder. Vi fik snakket en masse om mad så Louise lånte en stor del af mine opskrifter med hjem.

Aftenen efter Anders og Petra kom hjem er også gået helt forrygende. Nu sidder vi begge og slapper lidt af - det føles som om det er første gang siden Anders startede på arbejde at vi har haft tid til det.

Vi mangler bare lige at lave lidt pasta til Anders' forkost og så er dagen slut. I morgen skal jeg sørge for min farmors fødselsdagsgave til vi skal derover søndag.

Når jeg sidder her og sammenligner igår med i dag virker det som to forskellige verdner. Det er underligt at have det så hårdt igår og så rart i dag. Ville ønske jeg kunne få gæster lidt oftere...

Håber I alle kan have en lige så god dag i morgen som jeg har haft i dag - for i morgen er det jo også fredag og så har vi weekend.

8 kommentarer:

MissMuffin sagde ...

Det er nok rart lige at have besøg af et voksent menneske, sån et par små umulige størrelser kan sikkert godt lige blive lidt for meget nogen gange:)

Jule Mig sagde ...

Jeg kan sagtens huske hvor utilstrækkelig man følte sig når den lille bare ikke ville andet end være ked.... Og du har så 2 på en gang... phyyy Det må være vildt hårdt.

Dejligt at du så fin en skøn dag i går, så bliver batterierne lige ladet op igen.

Håber du får en dejlig fredag og en hyggelig weekend.

Hyggehygge
Marianne

Grith sagde ...

Hej MissMuffin.

Det er nemligt rigtigt dejligt når man får besøg af nogen man kan snakke med.

Knus Grith

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Det er rigtigt hårdt til tider, men så husker jeg mig selv på at denne tid også er overstået hurtigere end man kan forstille sig.

Jeg fik ladet rigtigt op - tilgengæld er den store blevet syg. Så var oppe hele natten.

Håber din dag bliver bedre end min den er lige nu.

Knus Grith

Jule Mig sagde ...

Hej

Jeg er blevet tagget af http://piskeriset.blogspot.com


Håber du vil lege med, du får valget om at skrive om : Julesmåkage - Vejr - Til & fra kort

Hyggehygge

Marianne

Grith sagde ...

Hej Marianne.

Mange tak jeg vil meget gerne lege med.

Skriver i aften.

Knus Grith

Piskeriset sagde ...

Nu har jeg kigget på det billede flere gange, og hver gang kommer jeg til at smile, for på det første ser det ud som om, at der er jordbærskum oven på et stykke rugbrød :-D

Grith sagde ...

Hej Piskeris...

Nej hvor du fik mig til at grine..

Du kan godt have ret i din observation, jeg har lige kigget og må give dig ret.

Måske skal man lave dem runde en anden gang.

Knus Grith