fredag den 6. november 2009

Min lille særhed...

Jeg elsker at gå og gemme penge til noget specielt. Jeg nyder at se bunken i banken blive langsomt større. Med 3 børn og mig under uddannelse er det jo ikke fordi vi vælter os i penge. Men jeg lægger en lille bitte smule væk hver uge.

Nu har jeg fundet på noget rigtigt godt at spare sammen til - noget helt specielt til Anders. Det kommer til at tage mig en rum tid, og jeg vil ikke skrive hvad det er da han jo kigger med. Men jeg er blevet helt hooked på at få samlet pengene sammen.
Billedet er lånt hos: http://www.diomedia.com/imageSearch.do

Vi køber jo stort ind en gang om måneden og så er der fast beløb om ugen til mad og alt andet. Og vi har en aftale om at jeg må "stjæle" de penge der er tilbage og lægge i min hemmelige opsparingen. Selv om Anders ved det, er det på en underlig måde super sjovt at gå og snuppe de penge. Det er en af de små særheder jeg har.

Hvad har I af små specielle særheder der gør jer til jer?

4 kommentarer:

Piskeriset sagde ...

Uha... den liste bliver jo megalang, hvis jeg først skal til at notere det :-D

Men jeg er først og fremmest rigtig god til at lege! Det er dog ikke noget, jeg nødvendigvis flasher første gang, jeg møder folk, for voksne og seriøse mennesker kan godt blive lidt skræmte, når de opdager, at man godt kan have det sjovt, selvom man har rundet de 20 ;-)

Og netop fordi jeg elsker at lege - og gør det - så afføder det rigtig mange særheder... eller - det kaldes i hvert fald særheder, når man ikke længere er barn og har sin alder som undskyldning ;-)

Grith sagde ...

Hej Piskeris.

Du er ikke ene om at godt ville lege... Jeg elsker lego, hvilket også får folk til at glo lidt ind i mellem.

Det har vi haft en sjov weekend med, min søster et par venner og jeg.

Knus Grith

MissMuffin sagde ...

Min liste er særheder er vidst også temmeligt lang:)
Jeg holder den lidt for mig selv, haha:)

Det bliver spændende at høre hvad du sparer op til!

Grith sagde ...

Hej Miss.

Min er også temmelig lang så tænker det er bedst at afsløre det lidt af gangen.

Anders er også meget nysgerrig.

Knus Grith