torsdag den 5. november 2009

Et lille kort tak.

I dag har jeg brugt sammen med den ene af pigerne fra den autonome tvillinge mødregruppe. Det har været superhyggeligt og vi snakkede som altid rigtigt godt sammen. Mine unger larmede dog lidt mere i dag end de har gjort de sidste par gang vi har mødtes... men det var også for godt til at være sand hvis de skulle være søde hver gang vi var ude.

Her til aften skal jeg lige hjælpe en ven med nogle computerting og hvis der så er tid skal jeg lidt igang med takkekort fra barnedåben. Vi fik ca. en månede efter dåben taget nogle billeder af ungerne i deres dåbskjoler. Nu er billederne kommet og jeg må sige at jeg stadig er fantastisk glad for vi fandt den fotograf. Han er billig og fantastisk dygtig. Han kan bare nogen med at få børn til at se flotte ud på billeder.

Men jeg har besluttet at det ene billede skal på takkekortene og der var han så flink at give mig en kopi digitalt så jeg selv kunne printe - det fik jeg gratis - selv om det jo er det han tjener penge på.
Ser mine børn ikke skønne ud.

Aksel ligner en rigtig lille grinebidder og Rakel ligner en der ikke er helt imponeret. Der var mange gode at vælge imellem med dette så de bare sjove og dejlige ud på. Så det får folk en lille kopi af.

Kan I have en rigtig god aften derude... Husk i morgen er det fredag... Dejligt.

4 kommentarer:

Signe sagde ...

Dine børn er skønne. Det er ikke kun noget du tror, fordi du er deres mor.

Grith sagde ...

Hej Signe.

Tak skal du have. Har du set den mail jeg har sendt dig?

Hilsen Grith

Marie Louise Schlüter sagde ...

Hej Grith!
Jeg snakkede med din svigermor i går aftes, og hun gav mig adressen på din blog. Du får godt nok lavet nogle kager, må jeg sige! :) Min stakkels storebror, alle de smagsprøver han skal igennem ;)
Men hvor er det dejligt at I hygger jer med det - især dejligt at se Petra i færd med at hjælpe mor med bagningen, det er så skønt :)
Vi glæder os til at der dumper et takkekort ind ad døren :) (I får også et den anden vej snarest! )

Vi ses til julefrokost i Struer :)

knus fra faster Marie Louise

Grith sagde ...

Hej Marie Louise.

Mange tak skal du have. Ja, han har det hårdt din storebror. Det er vist godt jeg også sørger for at han får noget sund mad.

Petra synes det er fantastisk sjovt at være med. Så hun hygger sig også.

Du må hilse Polle mange gange - vi ses i Struer.

Knus Grith