tirsdag den 10. november 2009

/&#%)(/"&"=/#"#¤" muffinforme

Det har været en hård dag - de to små var hos lægen igår og få vaccine. Og de har bestemt ikke været nemme i dag... pivet og klynket og været morsyge... Så da de endelig tog en lille lur fik jeg lyst til at lave lidt muffin til Anders og Petra kom hjem.

Bilen gik i stykker i går så Anders måtte jo ud i det kolde vejr i dag mens bilen bliver lavet. Så kunne det jo være hyggeligt at komme hjem til kaffe og muffins.

Men jeg skal hilse og sige at det ikke er lige meget hvilke muffinforme man køber. Jeg havde kun nogle bitte små nogen liggende. De kunne slet ikke holde formen mens de var i ovnen. De så tossede ud da de kom ud. Så meget at jeg ikke gad at bruge tid på at pynte dem.

Jeg ønsker mig silicone muffinforme. Det andet her er uholdbart.

Nå, men bortset fra det blev det nogle rigtigt gode muffins. Banan-chokolade-chili muffins.
De skæve muffins.

Muffins tæt på.

Opskrift på Banan-chokolade-chili muffin.


Aftenen er gået med at passe små træls børn der ikke har det alt for godt, håber virkelig at de små stakler har det bedre i morgen.

Hvis ungerne har det godt i morgen så tror jeg vi skal ud og hente de billeder jeg har fået bestilt af dem alle tre hos fotografen.

Og forbi Panduro og handle ind til nogle julegaver.

2 kommentarer:

Mig sagde ...

Urgggggg det er altid "spændene" hvordan ungerne får det efter en vacination.....

Håber de hurtigt bliver sig selv igen.

Hyggehygge
Marianne

Grith sagde ...

Hej Marianne.

De har været noget træls de her dage. Men tænker at det måske også hænger lidt sammen med at deres far er startet på arbejde.

Så er det lidt anderledes herhjemme. Det kan være de lige skal vende sig til det også.

Idag har de heldigvis sovet lidt mere.

Knus Grith